Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt még valaki, aki...

Van itt még valaki, aki folyamatosan csalódik a nőkben? Tényleg parasztul kell lenni velük, hogy komolyan vegyenek?

Figyelt kérdés

Az egyik összevissza dugogat másokkal a randik között, majd a végén be is jelenti mindezt. A másik drogozik és visszatámolyog az exéhez, amikor az füttyent neki. A harmadik hónapokig hülyít, majd eltűnik. A sokadik mai napig hülyít, csillagokat lehozom érte, de semmi nem jó neki. Miért vagyok ilyen szerencsétlen a szerelemben? Nem érdemlem a szerelmet? Komolyan parasztul kell bánni velük, hogy komolyan vegyenek? Kezdek besokallni. Vége lesz ennek egyáltalán egyszer, vagy egyedül fogok felfordulni?

(Az "ilyen felfogással ja" válaszokat kérném hanyagolni, nem magától alakult ki ez bennem, sok csalódás kellett hozzá.)

2014. máj. 2. 19:19
1 2 3 4
 1/36 A kérdező kommentje:
*parasztul kell bánni velük
2014. máj. 2. 19:20
 2/36 anonim ***** válasza:

a kommentárt nem olvastam el, már a kérdés is sértő, én sem gondolom, hogy minden pasi egyforma, szóval kiakaszt az általánosítás, főleg hogy így vélekedsz

23N

2014. máj. 2. 19:24
 3/36 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok paraszt a nőkkel, de már nem is foglalkozom velük komolyabban. Ja, amúgy tényleg ilyenek.
2014. máj. 2. 19:25
 4/36 A kérdező kommentje:
#2, talán ha elolvasnád, megértenéd...
2014. máj. 2. 19:26
 5/36 anonim ***** válasza:

amúgy ha szemétdombon keresgélsz, ott nehéz használhatót találni

szóval szerintem rossz helyen próbálkoztál eddig, ami nem a nők hibája,

2014. máj. 2. 19:26
 6/36 anonim ***** válasza:
0%

Nézd, a nők nem 'logikusan viszonyulnak' a férfiakhoz.

Ha te tisztességes vagy, kedves, normális, szélsőségektől mentes,stb. az mind mind dicséretet vált ki a részükről, amennyiben te a gyereke vagy, szomszéd kissrác vagy, a férje vagy, a gyerek tanára vagy, a postás vagy, de amikor arról van szó, hogy kinek a farkát akarja magában tudni, épp az ellenkezőjét keresi és a fentebbi férfit hívja úgy, hogy barátzóna-lakó, lúzer, pipogya.

Valami elcseszett ősi ösztön mondatja velük azt, hogy majd ő megszelídíti a rosszfiút, ami persze tökéletes sikerrel kecsegtet.

Vond le a következtetéseket.

2014. máj. 2. 19:27
 7/36 anonim ***** válasza:

elolvastam, de az előző véleményem fenntartom, szemétdombon keresgélsz, mégis mit vársz? drogos, érzelmileg zsarolható, üres nők akikről írtál, azokkal mindegy hogy bánsz...

de ha rendes nőt akarsz, akkor ne így állj hozzá, meg máshol keresgélj, mint eddig

2014. máj. 2. 19:29
 8/36 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már ezt a "rossz helyen keresgélsz" dumát. A lehető legváltozatosabb helyen találkoztam a legkülönbözőbb nőkkel, egyben mégis megegyeztek: mindig dobbantottak, ha adódott egy jobb. De ez a "jobb" mindig bunkóparaszt volt.
2014. máj. 2. 19:30
 9/36 anonim ***** válasza:

Bocs, egy szó kimaradt, talán a legjellemzőbb: unalmas.

Igen, unalmas vagy. Te is, én is, meg még kb. a GDP megtermelőinek 90%-a...

10/36 anonim ***** válasza:
nem tiszteled magad eléggé,ez okoz mindent.
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!