Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt még valaki, aki...

Van itt még valaki, aki folyamatosan csalódik a nőkben? Tényleg parasztul kell lenni velük, hogy komolyan vegyenek?

Figyelt kérdés

Az egyik összevissza dugogat másokkal a randik között, majd a végén be is jelenti mindezt. A másik drogozik és visszatámolyog az exéhez, amikor az füttyent neki. A harmadik hónapokig hülyít, majd eltűnik. A sokadik mai napig hülyít, csillagokat lehozom érte, de semmi nem jó neki. Miért vagyok ilyen szerencsétlen a szerelemben? Nem érdemlem a szerelmet? Komolyan parasztul kell bánni velük, hogy komolyan vegyenek? Kezdek besokallni. Vége lesz ennek egyáltalán egyszer, vagy egyedül fogok felfordulni?

(Az "ilyen felfogással ja" válaszokat kérném hanyagolni, nem magától alakult ki ez bennem, sok csalódás kellett hozzá.)

2014. máj. 2. 19:19
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Mellesleg egyikre sem volt ráírva, hogy ilyen. A szokásos sztori: az elején mindegyik normális volt, aztán hetek/hónapok alatt kiderült, milyenek is valójában.
2014. máj. 2. 19:31
 12/36 A kérdező kommentje:
Milyen az, aki nem unalmas? Nők?
2014. máj. 2. 19:32
 13/36 anonim ***** válasza:
18%
Igen, így van. Szomorú, de sajnos nem jó, ha kedves vagy velük. Én is, és a barátaim is így tapasztaljuk folyamatosan. Onnantól meg már nem is akarom meggyőzni magam, hogy az általam is értelmesnek tartott lányismerőseim is bevallották 1-1 beszélgetés alkalmával, hogy bizony jobb az, ha lekezelőek vagyunk kezdetben.
2014. máj. 2. 19:33
 14/36 anonim ***** válasza:

'Hagyjuk már ezt a "rossz helyen keresgélsz" dumát. A lehető legváltozatosabb helyen találkoztam a legkülönbözőbb nőkkel, egyben mégis megegyeztek: mindig dobbantottak, ha adódott egy jobb. De ez a "jobb" mindig bunkóparaszt volt."

Ja, mert olyan még nem volt a világon, hogy pasi dobott csajt egy jobb miatt, vagy ha volt is, akkor az egy pasinak megbocsátható, de egy nőnek nem...

Amúgy meg ha mindegyik dobott téged, én feltenném a kérdést neked, nem lehet hogy benned van a hiba? Mert nem elég megszerezni egy nőt, meg is kell tudni tartani.

Ha egy pasinak elslamposodik a csaja, akkor otthagyja, a nők is ilyenek, már bocs. És ha egy pasi nem elítélendő emiatt, akkor ne legyen már az összes nő általad selejtesnek titulálva.

Köszi

2014. máj. 2. 19:34
 15/36 A kérdező kommentje:
A "mutasd magad keménynek" taktika is csak azoknál jön be, akiknek van elég önbizalmuk, vagy van mire verniük (mármint a mellkasuk). Ha én valami hasonlót betolnék, körberöhögnének több soron. Ezek szerint sosem leszek izgalmas számukra.
2014. máj. 2. 19:36
 16/36 A kérdező kommentje:

Volt olyan is természetesen, DE az nem ÉN voltam.

Köszönöm a figyelmed!

2014. máj. 2. 19:36
 17/36 anonim ***** válasza:
a lényegi mondanivalóját úgy látom pont nem értetted meg, ne csak olvasd amit írtam, hanem kicsit láss a szavak mögé, az igazi tartalom ott van, nem akartam szájbarágósan írni, feltéteeztem, h így is megérted, de nem
2014. máj. 2. 19:39
 18/36 anonim ***** válasza:

"Én is, és a barátaim is így tapasztaljuk folyamatosan. Onnantól meg már nem is akarom meggyőzni magam, hogy az általam is értelmesnek tartott lányismerőseim is bevallották 1-1 beszélgetés alkalmával, hogy bizony jobb az, ha lekezelőek vagyunk kezdetben."

Már értem, miért is nem tudtam soha a korombeliekkel ismerkedni. Sose bírtam az idióta, bunkó eszüket játszó pasikat :/ De ezek szerint más láynok mind bírják, csak én vagyok ilyen elcseszett

2014. máj. 2. 19:42
 19/36 anonim ***** válasza:

Kérdező

Nem arról vans zó, hogy te vagy én valóban unalmasak vagyunk-e, mert ez csak viszonyítás kérdése.

Ezt az egészet kissé nagyobb perspektívából nézd.

A lányok előnyben vannak 15-35 éves korig. Így alakult, nem kell belemenni, hogy igazságos-e.

Ebben az időszakban ők válogatnak, hisz náluk van minden pina, jóban kell lenni velük.

Sokan vagyunk srácok, sokan próbálkozunk és persze ők sem fekszenek le mindenkivel, szóval az adott körülmények közt választ egyet. Persze, hogy a zenész/kigyúrt/gazdag/híres lesz a befutó, szinte természetes.

Persze az ilyen faszik még hozzájuk képest is nagyobb tóból meríthetnek, természetesen ők sem fognak megállapodni vagy megelégedni egyetlen csajjal sem.

Ez a torzulás szép lassan korrigálódik az idővel és kb. a 30-as éveink közepén fordul meg, viszont akkor túlzottan is átbillen, de ez már megint más téma.

Szimplán nézd objektíven a dolgokat. A nők nem gonoszabbak mint régen, csak így adaptálódnak a különleges helyzetükhöz. Próbálj te is adaptálódni: gyúrj, sportolj, zenélj, dolgozz(és ha van eszed, nem csinálod fel egyiket sem és kivárod amíg 35 felett te válogathatsz).

2014. máj. 2. 19:42
 20/36 A kérdező kommentje:
Bennem is van hiba, természetesen. Nincs olyan ember, akiben nincs. De ha a nők azt igénylik, hogy őket a hibáikkal együtt fogadjuk el, akkor engem miért nem tudnak így, ahogy vagyok szeretni, vagy legalább kedvelni annyira, hogy nem vernek át lépten-nyomon? Nem vágyom arra, hogy átcsesszem a fejük, csak azt szeretném, hogy ne kelljen megváltoznom ahhoz, hogy el tudjanak fogadni potenciális pasijelöltként. Lehet, hogy a világ legnagyobb kérését olvashattátok...
2014. máj. 2. 19:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!