Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Léteznek még ilyen lányok/nők?

Léteznek még ilyen lányok/nők?

Figyelt kérdés
Nevetségesnek fog tünni amit leírok, de fontos lehet az ember élete során. Fiatalok használják főleg ezt az oldalt ezért is vagyok kiváncsi a véleményükre. 23 éves vagyok, férfi. Az utóbbi időben arra lettem figyelmes, hogy a nők nagyon nagy hányada furcsán viselkedik. A "régi" (de nem elavult) értékeket eldobták és újakat vettek fel. Shopping, divat, étterem, kávézó, karrier tölti ki az életüket és olyan dolgokat amelyek fontosak és valódi értelmet adnak az életnek a beteges fogyasztáson kivül, elhanyagolnak. Nem olyan sarkalatos dolgokra térnék ki,mint az anyaság és hasonlók, hanem egyszerű mindennapi dolgokra. Hány lány tud ma főzni? Férfi létemre én imádok főzni, és nem értem,hogy egy nő miért nem akar/képes megtanulni főzni. Egyszerű házi munkák elvégzése, szabadban való időtöltés, hagyományok ápolása teljesen kimaradnak a mai mindennapokból. Ehelyett felveszünk egy olyan álarcot amit nem biztos,hogy egészséges, valós és fenntartható. A férfiak is hajlamosak erre,de a nőknél jobban észrevehető. Ennyire elkanyarodtak volna? Ennyire nem látják azt,hogy a tv-ben látottak nem egy ép eszű világ részét képezik? A saját társaságomból a barátnőimet képtelenség rávenni egy gyalogtúrára egy közös főzésre az tóparton. De a puccos éttermbe akármikor beülnek velem vacsorára. Temrészetesen 5 réteg alapozóban,hogy még az arcuk sem látszódjon.
2014. ápr. 28. 23:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
37%
Nem lehet, hogy csak a lo-tyókat veszed észre?!!!!! Annyira utálom az ilyen általánosítást ! Azért mert neked csak a kur.vák játszanak még rengeteg olyan csaj van akit leírtál! Talán kicsit ki kéne nyitni a szemed nem gondolod??
2014. ápr. 28. 23:17
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, 23 éves lányként én is pont ezt gondolom, de nem mondanám, hogy a mai fiatal lányok jobban elértéktelenedtek mint a fiúk...

Én szeretek kimenni a szabadba, oda vagyok a hagyományokért, utálom, hogy ma minden a pénz körül forog. A koszt és a rendetlenséget ki nem állhatom, úgy hogy ha muszáj, takarítok a kényelmemért (az én piszkomat mindenképp, a másét bizonyos esetekben). Főzni és háziaskodni nem nagyon szeretek, és energiatúltengésem sincs, de szerintem ez annak tudható be, hogy a 4 tömbházfal között nőttem fel egy mocskos nagyvárosban, tanulni kellett, és ha nem volt muszáj, akkor nem szerettem anyum szoknyája után járni.

2014. ápr. 28. 23:17
 3/23 anonim ***** válasza:
Amelyik normális az általában foglalt is.
2014. ápr. 28. 23:20
 4/23 A kérdező kommentje:
Azt,hogy a "normális" a foglalt nem épp mondanám. Sok férfianak pont az olyanok kellenek akiket én számomra nem elfogadhatónak írtam le. Zsák a foltját általában megtalálja.
2014. ápr. 28. 23:22
 5/23 anonim ***** válasza:
Nők igen, lányok nem biztos. Tudod az életkor, az èletkörülmények, a nevelès, a hagyományok és a tapasztalat mind a korral jár. Ezeket egy fiatal lány nem tudja még sem értékelni sem felfogni ennek a jelentősègét. De biztos akad azért a fiatalabb generáció között is olyan akik nem a puccos, hivalkodó, látszatra adó életet kedvelik. Csak még kell őket találni. Én 30-on túl már egy teljesen más èletvitelt képviselek, ami már inkább szól az elfogadásáról, toleranciáról, hangulatos kellemes estékről, szabadban töltött programokról, kellemes kerti sütögetésről a barátokkal stb....ahogy szerintem sok 30-on túli nő is inkább a nyugodtabb életet választja a pezsgő bulik helyett, ami nyilván nem zárja ki hogy ettől a szex az legyen bevállalós, érzéki, buja és szenvedélyes.....
2014. ápr. 28. 23:23
 6/23 A kérdező kommentje:

Második!

Örülök,hogy van még ilyen, de valljuk be,hogy kevés... Ahogy férfiban is.

2014. ápr. 28. 23:24
 7/23 anonim ***** válasza:

"Azt,hogy a "normális" a foglalt nem épp mondanám. Sok férfianak pont az olyanok kellenek akiket én számomra nem elfogadhatónak írtam le. Zsák a foltját általában megtalálja."

De csak az olyanoknak! :)

Én azt láttam, hogy sok "normális" foglalt volt, vagy csak nekem volt balszerencsém mint világ életben ehhez a dologhoz (is). :D

2014. ápr. 28. 23:26
 8/23 anonim ***** válasza:
53%

Szia!

Bár én csak egy 14 éves lány vagyok de ezeket a dolgokat amiket az imént említették, én is észrevettem és egyszerűen nem értem hogy lehet az hogy az embereket ennyire befolyásolja a divat is a média. De valamilyen szinten érthető, hisz sok nő a gazdag, izmos, autóval rendelkező férfiak utána csorgatja a nyálát, a férfiak nagyrésze pedig a könnyű nőcskéket kedvelik, akiket felvisznek egy éjszakára magukhoz és aztán büszkélkednek másnap hogy milyen élményben volt részük. Jó persze vannak kivételek de kevesen mert a társadalom kiszorítja őket. Viszont én eldöntöttem hogy nem fogok az ilyen emberek közé tartozni.. Inkább beszéljenek majd a hátam mögött amiért én nem követem a divatot, nem sminkelem agyon magam, és nem bulizok mint hogy magatehetetlenné válják és ne tudja megcsinálni a házimunkát ami egy nő kötelessége!

2014. ápr. 28. 23:28
 9/23 anonim ***** válasza:

Nos, én 22 éves vagyok, és tudok főzni, szívesen sétálgatok, akár túrázok is, szeretnék egyszer édesanya is lenni, nem hordok alapozót, de emellett érdekel a divat, imádok ruhákat venni, új frizurákat kipróbálni, adni a külsőmre, és néhanapján az étterem és a kávézó is tud nagyon hangulatos lenni.

A mondanivalóm lényege leegyszerűsítve: Létezik középút, és talán - szerény véleményem szerint - a legjobb amit tehetünk, ha ezt megtaláljuk.

2014. ápr. 28. 23:28
 10/23 anonim ***** válasza:
2-es vagyok.... szerintem a szülők neveltetéséből adódik a gyermek értékrendje... Lám, én annak ellenére, hogy egy nagyvárosban nőttem fel, és élő népszokást még nemigen láttam, annak ellenére érdekelnek. Sokat számít mondjuk a szülők életkora is, mert nem mindegy, hogy ők maguk az 50-es vagy a 70-es években voltak gyerekek, és az is, mennyire érdekli őket a gyermek nevelése: foglalkoznak vele, közös programokat csinálnak, szigorú rendet állítanak fel számukra, megtanítják az értékek és a mások tiszteletére, vagy hagyják őt egész nap nézni a TV-t, plázázni vagy netezni, játszani a gépen.
2014. ápr. 28. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!