Miért hiszi azt sok pasi, hogy a normális lányok csak valami elzárt territóriumban léteznek?
Itt az oldalon is számtalanszor találkozom ezzel a kérdéssel, de már egy ismerősöm is elkezdte fejtegetni, hogy miért nem lehet sehol normális barátnőt találni.
Ebben számomra az a fura, hogy aki így gondolkozik, abban nem merül fel, hogy a normális lányok is járnak iskolába/dolgozni? Hogy kilépnek az utcára és teljesen normális életet élnek?
Aki így gondolkozik, az ezt hogy képzeli? A normális lány egész nap otthon ül, magára zárja a lakást, csak időnként teleportál a könyvtárba és ennyi? Vagy csak nekem tűnik életszerűtlennek ez a dolog?
Jesszus, kedves "normális" pasik, legalább egyetlen normális választ adjatok!
És nem, nem fogadom el normális válasznak, hogy valaki azt tapasztalja, hogy minden normális lány otthon ül, aztán a könyvtárba teleportál. Nem vagyok hülye :D
Háhá!! :D A teleport kövemet elhasználtam már, de a nevetés zsákomat megtaláltam miattad! :D Köszi! :D
Különben annyi jutott eszembe a kérdésed alapján, hogy
1: kétféle ember létezik:
az egyik kifogást, a másik megoldást keres. (ez válasz a kérdésedre :D)
és
2: Tetszel (tetszik), ahogy fogalmazol! :DD
23f :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!