Miért hiszi azt sok pasi, hogy a normális lányok csak valami elzárt territóriumban léteznek?
Itt az oldalon is számtalanszor találkozom ezzel a kérdéssel, de már egy ismerősöm is elkezdte fejtegetni, hogy miért nem lehet sehol normális barátnőt találni.
Ebben számomra az a fura, hogy aki így gondolkozik, abban nem merül fel, hogy a normális lányok is járnak iskolába/dolgozni? Hogy kilépnek az utcára és teljesen normális életet élnek?
Aki így gondolkozik, az ezt hogy képzeli? A normális lány egész nap otthon ül, magára zárja a lakást, csak időnként teleportál a könyvtárba és ennyi? Vagy csak nekem tűnik életszerűtlennek ez a dolog?
Tökre nem nehéz felismerni a normális lányokat...
A sötét középkorban is kitűnt, ha valaki hölgy volt, és manapság is így van... :)
A külsőt sokan, sokféleképpen próbálják "javítani", de a belső kisugárzást mintha nem is akarnák észrevenni az emberek. A belső, a gerinc, a tartás adja az ember értékét, és nem az, ha van melle, vagy.... bármi más testrésze.
Az más kérdés, hogy az "én" (ide mindenki helyezze be magát) értékrendem nem egyezik a többségével, ezért kevés olyan lányt látok, aki "ragyogva kitűnik a tömegből", de ettől még nem mondhatjuk, hogy nincsenek (vagy nehéz lenne felismerni őket)! :)
23f (és nem tudom melyik választ írtam még én :D)
"egy lánynáál, nőnél, hisztisebb, kényesebb jószágot sehol sem találni a bolygón."
Szerintem más bolygón se nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!