Inkább a 18-25 éves FIÚK válaszát várom! Pasik mi alapján választotok barátnőt?
Én már rég feladtam az ezekre a kérdésekre való válaszolgatást.Egyszer az a baj hogy a sminkelteket vesszük egyszer az igényteleneket egyszer a vékonyakat máskor a telteket..
Tudod mit? Talan ne csak a legjobb pasikat nézd meg és akkor majd mas lányoksat is látsz.
18/F
Nekem az alábbi szempontok alapján (külsők):
- Ne legyen agyonsminkelve... Én a természetest szeretem.
- Legyen igényes magára.
- Öltözködjön jól --> Minden lánynak megvan a különböző stílusa, nagyon szeretem a magassarkút és a harisnyát , de az is jól tud kinézni , amikor deszkás stílus , egyszóval az igényesség a fontos.
Szerintem annál értékesebb és izgalmasabb egy lány, ha keveset mutat meg magából :)
Mi alapján... röviden a külső megfog, belső megtart elv alapján. :) Tehát számomra bejövős arc/test ( ami egyáltalán nem a sminkelős plázak_urvákat jelenti, esetleg minimális smink ) és normálisság. A normálisba Nekem minden benne van... nem hülye, kell ennél több?:D Szokásos jó dolgok meg senkinek nem ártanak szerintem, hogy vicces, okos stb...
Tehát Nálam nem csak a külső számít, de az is. Ott meg ugye változó kinek mi jön be, kinek mi a szép... ezt most nem fejtem ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!