Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Inkább a 18-25 éves FIÚK...

Inkább a 18-25 éves FIÚK válaszát várom! Pasik mi alapján választotok barátnőt?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, hogy rengeteg pasit látok olyan lányokkal akik ki vannak festve, de rendesen, miniszoknya, mélyen kilátszó dekoltázs, de ész az nincsen. Miért ezek a jó barátnők? A többi rendes lánnyal meg alig foglalkoznak, csak nem tudom hogy miért? Azokat mintha észre sem vennék...
2014. ápr. 26. 19:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én már rég feladtam az ezekre a kérdésekre való válaszolgatást.Egyszer az a baj hogy a sminkelteket vesszük egyszer az igényteleneket egyszer a vékonyakat máskor a telteket..

Tudod mit? Talan ne csak a legjobb pasikat nézd meg és akkor majd mas lányoksat is látsz.

18/F

2014. ápr. 26. 19:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem az alábbi szempontok alapján (külsők):

- Ne legyen agyonsminkelve... Én a természetest szeretem.

- Legyen igényes magára.

- Öltözködjön jól --> Minden lánynak megvan a különböző stílusa, nagyon szeretem a magassarkút és a harisnyát , de az is jól tud kinézni , amikor deszkás stílus , egyszóval az igényesség a fontos.

Szerintem annál értékesebb és izgalmasabb egy lány, ha keveset mutat meg magából :)

2014. ápr. 26. 19:43
 13/13 anonim ***** válasza:

Mi alapján... röviden a külső megfog, belső megtart elv alapján. :) Tehát számomra bejövős arc/test ( ami egyáltalán nem a sminkelős plázak_urvákat jelenti, esetleg minimális smink ) és normálisság. A normálisba Nekem minden benne van... nem hülye, kell ennél több?:D Szokásos jó dolgok meg senkinek nem ártanak szerintem, hogy vicces, okos stb...

Tehát Nálam nem csak a külső számít, de az is. Ott meg ugye változó kinek mi jön be, kinek mi a szép... ezt most nem fejtem ki. :)

2014. ápr. 26. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!