Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most mitcsináljak? Lányok és...

Most mitcsináljak? Lányok és fiúk válaszát is várom.

Figyelt kérdés
Van egy fiú a sulinkba aki mindig néz és amikor énis ránézek mindig elnéz máshova. Ilyenkor mit csinálnátok, odamennétek vagy rámosolyognátok vagy mit?? De amugy ez azt jelenti hogy tetszek neki? Ja és még soha nem beszéltem vele.
2014. jan. 20. 20:04
 1/6 anonim válasza:
Igen szerintem! :)0 15F
2014. jan. 20. 20:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Nyilván nézném én is, biztosan tetszel neki, szerintem félénk, van ez így, lehet, hogy neked kell megtenned az első lépést ha ő nem lép. :)
2014. jan. 20. 20:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok amúgy?
2014. jan. 20. 20:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Amúgy én is nagyon félénk vagyok és én nem mernék odamenni hozzá meg beszélgetni. Én 14 ő 15!! ;)
2014. jan. 20. 20:16
 5/6 anonim válasza:
Szerintem a srácok dolga a kezdeményezés. Legalábbis nekem nem jönnek be a kezdeményező lányok. Csak tudasd vele testbeszéddel hogy tetszik neked. Mosoly, kacsintás, stb :) f19
2014. jan. 20. 20:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, én se szeretnék kezdeményezni!!! ;)
2014. jan. 20. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!