Ti hogy szoktatok szemezni? Fiúk és lányok válaszát is várom egyaránt.
Figyelt kérdés
Ti hogy szoktatok szemezni, mondjuk buszon?
Egymás szemébe néztek 2-3 másodpercig miközben a szíved a torkodban dobok? vagy elkapjátok a fejeteket? illetve szoktatok mondjuk kacsintani vagy rámosolyogni?
és ezt meddig, mondjuk szemeztek 2-3 másodpercig elnézel valamerre aztán megint keresed a szemkontaktust és ezt sokáig? egész úton vagy hogy?
és ha vevő rá az illető oda szoktatok menni hozzá?
2014. márc. 14. 19:39
3/6 anonim válasza:
Általában csak elrántom a fejem. :\ De ha "vevő" is lenne rá, akkor se mernék kb. odamenni. Főleg nem a buszon..
Máshol meg nem szoktam
4/6 anonim válasza:
Csak egyvalaki érdekel, úgyhogy most nem veszek tudomást másokról :)
5/6 anonim válasza:
velem nem szoktak (azt hiszem :D), de en szoktam helyes fiukat nezni, csak ha ramnez kinomban elkapom a fejem :/ Nem vagyok az a nepszeru lany, sot kifejezetten visszahuzodo vagyok es ha egy srac van a kozelembe aki tetszik akkor a pulzusom az egekbe szokik. Ez a szomoru helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!