Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Inkább a 18-25 éves FIÚK...

Inkább a 18-25 éves FIÚK válaszát várom! Pasik mi alapján választotok barátnőt?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, hogy rengeteg pasit látok olyan lányokkal akik ki vannak festve, de rendesen, miniszoknya, mélyen kilátszó dekoltázs, de ész az nincsen. Miért ezek a jó barátnők? A többi rendes lánnyal meg alig foglalkoznak, csak nem tudom hogy miért? Azokat mintha észre sem vennék...
2014. ápr. 26. 19:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Azok a lanyok csak a sexre jok
2014. ápr. 26. 19:10
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Aki sokat sminkel, azt alapból nem veszem észre. Nem szeretem. Inkább legyen átlagos arca smink nélkül, mint legyen bombanő sminkkel és rám hozza a frászt az első közös reggelen.

Ami nekem számít: legyen ápolt, de visszafogott a megjelenése, legyen intelligens, és lehessen vele mindenről beszélgetni, legyen vonzó, az se baj, ha magas, és ne apucit keressen, hanem párt (azaz legyen önállóan életképes).

Próbáltam már mindenféle korosztályban ismerkedni, de úgy látszik, ez a kategória nem létezik.

2014. ápr. 26. 19:11
 3/13 anonim ***** válasza:

én pont az ilyen lányok ellentétét keresem

20 F

2014. ápr. 26. 19:11
 4/13 anonim ***** válasza:
71%
van barátnőm, de: alapból olyan csajokkal kezdtem ki anno, akiket a saját szintemhez közelinek tartottam. aztán megismerkedni velük. ha normális, lehet valami. ha nem, akkor felejtős
2014. ápr. 26. 19:12
 5/13 Mr. Truth ***** válasza:

Azok a pasik..

Én férfiként olyan nőt keresek akivel beszélgetni hulyéskedni is lehet nem csak dugni... Akivel bármilyen eseményen meg lehet jelenni és aki elég határozott hogy ne kelljen felnött noként a kereszteződésnél átkisérni...

Ha ismersz ilyet akkor kérlek szólj :)

2014. ápr. 26. 19:12
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát... Akik szóba állnak velem...
2014. ápr. 26. 19:13
 7/13 anonim ***** válasza:
Én pont olyanokat, akik visszafogottabbak, és csak annyira sminkelik magukat, hogy nem is látszódik, hogy ki van sminkelve (max az enyhe szemceruza). Valamint nekem nagyon fontos, hogy intelligens legyen. 18/F
2014. ápr. 26. 19:18
 8/13 anonim ***** válasza:

Szellemi és lelki fejlettség alapján, persze néha tévedek és kiderül, hogy nem megfelelő az illető. Viszont az agyhalott embereket nagyon nem díjazom.

26/F

2014. ápr. 26. 19:20
 9/13 anonim ***** válasza:

azért mert egy átlag srácot nem érdekel annyira az esze, nem atomfizikáról akarok beszélgetni, se nem matekról hanem jól szórakozni, ha ránézek akkor szép és szexi legyen, kit érdekel az IQ-ja?

ott még nem tartok h feleségül vegyem

21f

2014. ápr. 26. 19:26
 10/13 anonim ***** válasza:

Mivel túl sok időt fecséreltem már el a "normális" nőkre. Vagyis szerintem pont hogy nem normálisak...

Egy általad említett típusú lánynak elég 2-3 alkalommal udvarolni, és már szíves örömest jön velem randizni. A "rendes" lányok meg hetekig húzzák az agyam, aztán meg ilyen szerencsétlen dumát nyögnek ki, hogy "TALÁN" eljön velem randizni... -.-

Nah, akkor én meg TALÁN pont elköszönök a pics.ba, és keresek 1 sminkelt cicababát :)

2014. ápr. 26. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!