Van egy 12 éves cuki kislány aki nagyon tetszik, írtam neki verset, mert szereti a verseket, vittem neki a kedvenc csokijából, sőtt még virágot is vittem, őm meg csak kinevetett, adott egy puszit és otthagyott. Most akkor mi van?
Ezután én megpróbáltam neki elmondani h nagyon szeretem meg minden, de ő félbe szakított és azt mondta h aranyos vaygok meg minden, de nem. Megkérdeztem h miért, mire ő csak annyit mondott: CSAK. Ezután mosolygott egyet és otthagyott.
Most akkor mi van? Nekem ő a mindenem, nagyon szeretem.
Már egy pár éve ismerjük egymást, és sokszor meg is fogta a kezem.
18/F
"beteges pedofil állatok úgyis elér az átok
Rettegjeteg a pokol emésztőtüze vár rátok"
És mivan akkor, ha a 12 éves csaj úgy néz ki mint egy 14-15 éves?
Ha neki tetszik, had csinálja...
Egyébként a kérdésedre a válasz, még éretlen a lány.
Szerintem ti félre értetek engem egy kicst.
Én első sorban nem arra gondoltam h szeretkezni szeretnék vele, hanem elmenni koncertre, a nyakamba venni, beszélgetni, sétálni, esetleg együtt aludni vele társasozni kártyázni, csókolózni . Én megvárnám míg 16 lesz legalább, 4 év az nem sok, meg persze ha nem akarja nem fogok olyat csinálni. Így érthető vagyok?
Én egyet javaslok,ne vedd el a gyerekkorát,mert örökké gyűlölni fog érte.Hagyd meg az álomvilágában,mert ez az utolsó lehetősége arra,hogy még boldog legyen.
Még fiatal,sokat fog változni.Ha annyira kell keresd meg 4-5 év múlva és akkor kezdj el udvarolni,addig meg hagyd békén és csak távolról figyeld...
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!