Egy 25 éves "kislány" megváltozhat?
Van egy nő (lány), aki eléggé kislány, pedig 25 éves. Tavaly nem volt meg benne az a "tartás", ami a nőt megvédi, hogy kinek adja oda magát, ő egyik napról a másikra összejött pasikkal, aztán dobták. Elege volt, aztán nagyon kicseszett vele valaki, azóta olyan, mintha tartózkodna.
Most jó ideje nincs pasija, boldognak látszik. De mikor felhoztam a témát, elsirta magát, hogy ő sem ilyenekre vágyik.
De ha egyszer olyannak adja oda magát, akinek "olyan kisugárzása van"...
és úgy látom, nem tudja fogadni, nem tud mit kezdeni azokkal az érzelmekkel, ami elvileg minden nőnek lételeme.
De persze van egy dugi-pasija, 2 éve vágyik rá, persze az a pasi nem mozdul, neki mégis ő kell...
Szerintetek mikor nő fel egy ilyen nő? Mert már jobb a helyzet, mégis valahogy kicsit még érnie kell.
első: tudom, a rib.anc. Bizonyos értelemben igazad lenne... de nem olyan! Inkább a naiv, de más megnyilvánulásai miatt foglaltam össze "kislány" szóval.
Amúgy van munkája, jövőképe stb. tehát azzal nincs gond, csak a pasikhoz való hozzáállásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!