Van itt olyan srác aki a szókimondó lányokat szereti?
Én azért szeretem ha egy lány elengedi magát beszélgetésnél és konkrétan kimondja véleményét.
Jó az már undorító ha nagyon trágár szavakat használ, de ugye a szókimondás nem feltétlen erről szól.
Én jobban kedvelem azokat a lányokat akik tényleg mindenben kiállnak magukért, kimondják véleményüket, nem fogják vissza magukat. Bár én szeretem a csendesebb lányokat is, de én mindkettőre bukok.
Nekem egyedül az taszít ha egy lány nagyon sokat beszél csúnyán jó az sem baj, mert sokan használunk trágár szavakat akár méregből meg valami miatt, de azért a sima beszélgetésbe ezek ne legyenek benne legalább én azt mondom.
De örülök hogy vannak ilyen beszédes, szókimondó, lány aki ha kedves az nálam nagy előnyt jelent, sőt, kifejezetten ezt szeretem.
De ha csendesebb az sem baj, csak azért tudjon megszólalni, legalább.
Az egyensúly titka a tapintat és az időzítés kedvesem.
Ha ez a kettő nincs, azt bunkónak szoktuk hívni.
Pontosan egy ilyen lányt keresek. Sokkal több előnye van az ilyen típusú lányoknak. Nem szeretem a "visszahúzódó" lányokat annyira mert sokkal nehezebb velük ismerkedni, nehezebb kideríteni a határokat náluk és a stílusbeli eltéréseket is. És harapófogóval kell belőlük kicsikarni mindent mert maguktól nem képesek szövegelni...
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!