Mi van a mai fiúkkal?
Figyelt kérdés
Egyre többet olvasom, hogy az megy a mai fiatalság körében h évekig egymást bámuljuk a suli folyosóján, aztán az egyikük megunja (most itt a lányokról beszélünk) és kezdeményeznek, erre a pasik, akik előtte annyira érdeklődőek voltak, egy napot/szünetet nem hagytak volna ki, hogy ne keressek/nézzék a lányt, vissza hátrálnak, érdektelenné válnak, úgy csinálnak mintha semmi nem történt volna.. Ez mégis mi? Mikor én középiskolás voltam (oké, már nem most volt) ilyen nem volt.. Nem törtek össze szívem attól, hogy szemeztünk, de hogy már évekig húzódjon és semmi nem lesz belőle, mert "semmi" nem történt, és ha a srác számon van kérve mindent tagad, vagy épp arra nem méltatja a lányt, hogy válaszoljon neki.. Miért csináljátok ezt fiúk? (Tisztelet természetesen jár a kivételnek) Csak játszotok a lányokkal? Valaki adjon választ erre, kérem, mert nem tudom megérteni...2014. ápr. 25. 16:25
31/31 anonim válasza:
Bocsánat ha netán mas lányra akarunk rámozdulni mint aki kinézett magának.
Sajnalom hogy mi szeretnénk megválasztani kivel járunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!