Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi van a mai fiúkkal?

Mi van a mai fiúkkal?

Figyelt kérdés
Egyre többet olvasom, hogy az megy a mai fiatalság körében h évekig egymást bámuljuk a suli folyosóján, aztán az egyikük megunja (most itt a lányokról beszélünk) és kezdeményeznek, erre a pasik, akik előtte annyira érdeklődőek voltak, egy napot/szünetet nem hagytak volna ki, hogy ne keressek/nézzék a lányt, vissza hátrálnak, érdektelenné válnak, úgy csinálnak mintha semmi nem történt volna.. Ez mégis mi? Mikor én középiskolás voltam (oké, már nem most volt) ilyen nem volt.. Nem törtek össze szívem attól, hogy szemeztünk, de hogy már évekig húzódjon és semmi nem lesz belőle, mert "semmi" nem történt, és ha a srác számon van kérve mindent tagad, vagy épp arra nem méltatja a lányt, hogy válaszoljon neki.. Miért csináljátok ezt fiúk? (Tisztelet természetesen jár a kivételnek) Csak játszotok a lányokkal? Valaki adjon választ erre, kérem, mert nem tudom megérteni...

2014. ápr. 25. 16:25
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
De ez egyáltalán nem szerelem. Ha nem vagy már középiskolás, tudhatnád. Legfeljebb vonzalom. Én sem vagyok középiskolás.
2014. ápr. 25. 16:38
 12/31 A kérdező kommentje:

De épp ez az, hogy tudom, hogy nem lehet szerelem, és nem mondom, hogy h szemétládák a fiúk mert rámernek nézni egy csajra, én is megnézem a pasikat ha jól néznek ki, nem erről van szó.

Évekig, Bámulják, Egymást.

Egymás közelében vannak állandóan, a pasi megy a csaj után, aztán benyögi h nem érdekli a csaj, vagy egyáltalán válaszra sem méltatja a lányt. Na ebből viszont az jön le h a pasi abszolút játszik a lánnyal, de nem értem miért. Egy ismeretlen csajról van szó, szóval nem beszéltek, miért csinálja vele, ha nem érdekli?

Erre válaszoljatok fiúk.

2014. ápr. 25. 16:43
 13/31 anonim ***** válasza:

hogy dúl fúl :DD

attól hogy nézni nem biztos hogy haza is vinné ahogy leírták többen.

Évekig bámulja .....:D biztos útban van mindig.

2014. ápr. 25. 16:52
 14/31 Szergej55 ***** válasza:
Biztos mindegyik, az összes, 100%-uk segg, de figyelj már! Egy kicseszett "hogy" szót fáj leírni? Csak hogy ne tűnj debilnek?
2014. ápr. 25. 16:55
 15/31 A kérdező kommentje:
Jeezus O.o
2014. ápr. 25. 16:56
 16/31 A kérdező kommentje:
Na mindegy, akkor legyen így, végül is.. nekem mindegy. Csak azért érdekelne, csak legyetek szívesek, ha majd egy lány megint itt nyavalyog ( és ma már vagy 3 ilyen kérdést olvastam) írjátok le nekik, hogy mi a pálya.
2014. ápr. 25. 16:59
 17/31 anonim ***** válasza:

Itt a válaszolók igen nagy része nem gyengén problémás értő olvasásból, egyébként.

Tipikus férfi reakció. Meglátják a 'mi van a férfiakkal?' kérdést, és vérszemet kapva gyalázzák a nőket.

Itt mindenki időutazó, bakker? Olyan nőgyűlölet megy, hogy komolyan 1932-ben érzem magam.

2014. ápr. 25. 17:04
 18/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó, hogy megérkeztél. Végre egy épelméjű ember.

Annyian jöttek már egyszerre h szapuljanak, hogy komolyan elgondolkodtam hogy én írtam a hülyeséget, és szerencsére kiderült, hogy nem.

A kérdést TALÁN sikerült elolvasni, de hogy értelmezni egyik sem tudta, az 100%.

2014. ápr. 25. 17:08
 19/31 anonim ***** válasza:

nincs nőgyűlölet, hülye kérdés gyűlölet van

a nézés nem játék

2014. ápr. 25. 17:14
 20/31 anonim ***** válasza:

megnyugtatlak hülyeség volt

bámulni bárkit lehet....mit kell ezen értelmezni.Majd ha megszólít,elhív ide oda közli hogy bejössz neki aztán lelép.Akkor jogos.

Nagy egótok következménye h ilyet nyomulásnak tekintetek...100 másikat néz meg rajtatok kívül légy nyugodt.

kisegítő iskola volt az úgy érzem :D -.-

2014. ápr. 25. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!