Mi van a mai fiúkkal?
De épp ez az, hogy tudom, hogy nem lehet szerelem, és nem mondom, hogy h szemétládák a fiúk mert rámernek nézni egy csajra, én is megnézem a pasikat ha jól néznek ki, nem erről van szó.
Évekig, Bámulják, Egymást.
Egymás közelében vannak állandóan, a pasi megy a csaj után, aztán benyögi h nem érdekli a csaj, vagy egyáltalán válaszra sem méltatja a lányt. Na ebből viszont az jön le h a pasi abszolút játszik a lánnyal, de nem értem miért. Egy ismeretlen csajról van szó, szóval nem beszéltek, miért csinálja vele, ha nem érdekli?
Erre válaszoljatok fiúk.
hogy dúl fúl :DD
attól hogy nézni nem biztos hogy haza is vinné ahogy leírták többen.
Évekig bámulja .....:D biztos útban van mindig.
Itt a válaszolók igen nagy része nem gyengén problémás értő olvasásból, egyébként.
Tipikus férfi reakció. Meglátják a 'mi van a férfiakkal?' kérdést, és vérszemet kapva gyalázzák a nőket.
Itt mindenki időutazó, bakker? Olyan nőgyűlölet megy, hogy komolyan 1932-ben érzem magam.
Köszönöm utolsó, hogy megérkeztél. Végre egy épelméjű ember.
Annyian jöttek már egyszerre h szapuljanak, hogy komolyan elgondolkodtam hogy én írtam a hülyeséget, és szerencsére kiderült, hogy nem.
A kérdést TALÁN sikerült elolvasni, de hogy értelmezni egyik sem tudta, az 100%.
nincs nőgyűlölet, hülye kérdés gyűlölet van
a nézés nem játék
megnyugtatlak hülyeség volt
bámulni bárkit lehet....mit kell ezen értelmezni.Majd ha megszólít,elhív ide oda közli hogy bejössz neki aztán lelép.Akkor jogos.
Nagy egótok következménye h ilyet nyomulásnak tekintetek...100 másikat néz meg rajtatok kívül légy nyugodt.
kisegítő iskola volt az úgy érzem :D -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!