Mi van a mai fiúkkal?
Szóval akkor az e lényeg, hogy nézni jó, de otthonra nem kéne, megismerni sem akarja.
Akkor sem ha évekig nézi, szenvedős boci szemmel.
Igen, biztos, hogy vannak olyan lányok akik ugyan ezt csinálják a srácokkal, de én nem ezt kérdeztem. És a szitu nem ugyan az, mert ahogy leírtad, beszéltetek, amit én írtam, pont hogy az a lényeg ( nem csak ez) hogy nem beszélnek.
És igen, a mai emberekkel nagyon is baj van.. Nem tudom hova fajul ez a világ..
Vegyük példának ezt. Ma egy lány írta nekem le, mi történt vele, szemeztek, a csaj beleunt, hogy nem történik semmi, próbált kezdeményezni, és nem "könnyűvérű" dumával, hanem normálisan elmondta, hogy szívesen megismerné a srácot, a srác konkrétan válaszra sem méltatta.. Sokat beszélgettem ezzel a lánnyal, értelmes lány, nem az a típus akin minden hétvégén egy focicsapat megy át..
Másik példa szintén olyan lányról ( ő viszont az unokahúgom, nagyon jól ismerem) aki szintén átélte ezt, ő sem az a "könnyűvérű" jellegű lány, szép arca van jó alakja, rengeteg pozitív visszajelzést kap, akkor ő miért van vissza utasítva?
Sírtok itt srácok, hogy nem kellenek a ri****, pedig pont hogy az kell nektek, mert ha van egy olyan lány, aki szép, csinos, értelmes, de nem ri***nc már nem is kell nektek, mert nem füttyszóra esik le róla a bugyi...
ez nem igaz amit írsz
vannak olyan srácok is de nem mind
nem méltatja válaszra mert mittomén
velem sose volt ilyen én nem vagyok bunkó. Mondjuk én nem nézem évekig a lányokat
am előző voltam
Kérdező vedd már észre mennyire szánalmas amit csinálsz..2 eset alapján általánosítasz,alaptalan dolgokat látsz bele és szidod a pasikat.
Nem tetszett az unokahúgod a fiúnak.És? Mit csináljon szerencsétlen ha nincs meg a kémia? Miért kéne neki kötelezően ismerkedni a húgoddal? És honnan veszed hogy egy ribi kell neki és nem egy csendes lány?
Ha rengeteg pozitív visszajelzést kap,kezdeményezzen azoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!