Egyre többet olvasom, hogy az megy a mai fiatalság körében h évekig egymást bámuljuk a suli folyosóján, aztán az egyikük megunja (most itt a lányokról beszélünk) és kezdeményeznek, erre a pasik, akik előtte annyira érdeklődőek voltak, egy napot/szünetet nem hagytak volna ki, hogy ne keressek/nézzék a lányt, vissza hátrálnak, érdektelenné válnak, úgy csinálnak mintha semmi nem történt volna.. Ez mégis mi? Mikor én középiskolás voltam (oké, már nem most volt) ilyen nem volt.. Nem törtek össze szívem attól, hogy szemeztünk, de hogy már évekig húzódjon és semmi nem lesz belőle, mert "semmi" nem történt, és ha a srác számon van kérve mindent tagad, vagy épp arra nem méltatja a lányt, hogy válaszoljon neki.. Miért csináljátok ezt fiúk? (Tisztelet természetesen jár a kivételnek) Csak játszotok a lányokkal? Valaki adjon választ erre, kérem, mert nem tudom megérteni...
És az nem zavarja őket, h megbántják a lányokat? Túl sokáig húzzák ezt, itt gyk-n is rengetek ilyen kérdést olvasok, lányoktól, akik "halálosan" beleesnek a pasikba, és feleslegesen. Mire jó ez? Ne játszunk már mások érzéseivel könyörgöm..
2014. ápr. 25. 16:28
4/31 A kérdező kommentje:
Itt nem arról van szó, hogy néha megnézed, kedves utolsó. arról hogy évekig, bámuljátok egymást, állandóan, minden nap, minden szünetben.. Ez nem normális, főleg ha amúgy abszolút nem érdekel a lány..
2014. ápr. 25. 16:30
5/31 anonim válasza:
Te komolyan azért beleesel valakibe mert néha rádnéz? Ha meg nem kölcsönös akkor meg egy szemét?
Esetleg nem akarod megszabni hogy hova nézhetünk Legfelsőbb Bámulhatatlan Hercegnő?
2014. ápr. 25. 16:31
6/31 anonim válasza:
Ha hónapokig nézek valakit, az halálosan belém fog esni? XD
Szerintem meg az nem normalis ha valaki fültagítót hord,mégis sokan tamogatják.Nem a te dolgod eldönteni mi normális.
2014. ápr. 25. 16:32
8/31 A kérdező kommentje:
Évekről volt szó.. és nem néha nézel rá, állandóan.. Azért örülök, hogy a mai fiatalság tud pampogni h magát védje, de hogy elolvassunk egy szöveget és értelmezzük is, addig nem jut el egyik se..
Nem rólam van szó, engem nyugodtan lehet nézni, hozzá vagyok szokva, és nyilván nem leszek ettől szerelemes.. már nem a középiskolába járok..
2014. ápr. 25. 16:35
9/31 A kérdező kommentje:
Olvasgass már kicsit itt az oldalon , és meglátod hány lány írja h "van egy pasi szemezünk.. szeretem" stb meg már miket érez iránta. Nagyon jól tudom, hogy nem szerethetsz bele olyanba akivel még életedbe nem beszéltél, de ne nekem magyarázz arról, hogy a lányok mit éreznek.. Pillanatok alatt belezúgnak olyanba akik többet foglalkoznak velük..
2014. ápr. 25. 16:37
10/31 anonim válasza:
Akkor nem értem mi értelme a kérdésnek ha a válaszokat nem fogadod el és a sajat igazad nyomod.
Akkor rendben,nem normalis,önző szemétládák vagyunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!