Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vajon lehet ebbol meg valami,...

Vajon lehet ebbol meg valami, vagy mar teljesen remenytelen?

Figyelt kérdés
facebookon beszélgettem egy fiúval (22) (én lány 24) januari honapban, közel lakik hozzám, de most más városban van, egyetem. Zenész mellesleg. Minden képem lájkolta, én meg egy unalmas este ráköszöntem, s azutan fél éjjeleket átbeszéltünk,annyit nevettem, ritka, hogy valakivel igy talaljon a szo. Flörtöltünk is egy csomót, de valamelyik szombat ejjel ugy ereztem mar, hogy hu de megtetszett, és erdekes modon o masnap nem volt beszedes, mintha o visszavonult volna. Azutan csak en koszontem ra, viccelodttunk, flortoltunk, de szerintem tuttira vette hogy tenyleg tetszik nekem. Sot odaig jutottunk, h egyet videokameraztunk is, kacerkodtunk. Hirtelen a vicces flortolesek atalakultak komoly vonzodasa. Ezutan (mar februar) nem nagyon volt elerheto, es egy het utan mondta, hogy ne haragydjak, de most mas dolgai vannak es egy idore felejtsem el, de meg nem lehet tudni. Es meg is ertettem, hisz egyetem, utolso ev, vizsgak es mindemellett zenel, nem hianyzik neki kapcsolat.. Csak ugy ereztem, hogy na megnyiltam neki, es o eldobott, irta, hogy mennyire komolyan gondolja, es hogy mar alig varja.. es voltak estek, hogy o erezni lehetet, hogy oda van ertem, es megis visszavonult. En nem tudtam megallni, hogy most tobbet ne irjak ra, idokozonkent ra ra koszontem, de legtobbszor nem is olvasta, aztan marcius elejen pont elerheto volt, s a rakoszonosembol egy ujabb kamerazas lett. Most aprilisban egy helysegben o zenelt, en is ott voltam, o most latott engem szemelyesen eloszor, ram mosolygott es bele csipett a derekamba. Facebookon kellemes unnepeket kivantunk. Aztan husvet napjan, zenelt, es mi ott mulattunk. Ram mosolygott ketszer. Hajnalban rakoszontem es kameraztunk :) csak faradt volt, es azota is a majd beszelunkkel vagyok. Rairtam, de meg nem is olvasta. Ma este megint latni fog, mert zenel, s szerintem ez is fontos, es a ma estetol igyekszem megallni, hogy tobbet nem koszonok ra... Meg soha nem vartam ilyen sokat egy fiura. azt hittem, ha most lat, tudni fogom, hogy nem kellek neki es tovabb lepek, de csak osszezavarodtam. Vajon erdemes meg ra varni, az egyetemnek mindjart vege..
2014. ápr. 25. 12:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon sok voltál neki, legyezgette a hiúságát, hogy tetszik neked, talán eleinte még ő is benne lett volna, de aztán nagyon nyomulni kezdtél.
2014. ápr. 25. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!