Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen reménytelen?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akit már régebb óta láttan buszon, megnéztem magamnak, tetszett aztán kiderült, hogy van egy közös pont az ismeretségi körünkben és egy helyre mentünk házibuliba. Viszonylag józanok voltunk, jól éreztük magunkat, smároltunk, együtt aludtunk, szépeket mondott meg ilyenek. Azóta, kb. 1 hónapja csak beszélgetek vele facebookon és egyre kevésbé reménykedek abban, hogy elhív találkozni. A telefonszámomat sem kérte el. De mindig ír és amúgy nagyon aranyos fiú. Nem siránkozok, azthiszem azt tartom legvalószínűbbnek, hogy nem lesz köztünk semmi,és már belenyugodtam, egyszerűen nem értem,miért. Szerintetek?2014. ápr. 18. 09:46
1/6 anonim válasza:
kérdezz rá te szerintem, hogy telefonszám, vagy találkozás
2/6 Zolush válasza:
Olyan világban élünk, ahol nem számít mennyire ismerik egymást a felek , lényeg hogy egy két nap vagy egy hét után találkozzanak. Én azt mondom hogy ő még jobban megakar téged ismerni belsőleg, és kivárja a megfelelő alkalmat arra hogy elhívjon randizni. Szerintem nem akarja elkapkodni. Légy türelmes!
3/6 A kérdező kommentje:
1. Attól félek kicsit gyáva vagyok ehhez :)
2. Igen, lehet, de megőrjít ez a bizonytalanság.. igyekszek türelmes lenni
2014. ápr. 18. 10:10
4/6 anonim válasza:
Ezek a kérdések elég egyértelműek, legalább is nekem. Kérdezz rá, mit veszthetsz. Azt írtad hogy belenyugodtál hogy nem lesz már köztetek semmi. Hát akkor miért nem kérdezel rá és ha nemet is mond, legalább nem kell ezen agyalnod nap mint nap.
5/6 anonim válasza:
Én is pont ilyen helyzetbe voltam, de erőt vettem magamon és elhívtam én találkozni. :)
6/6 anonim válasza:
Flörtölj vele te, tedd meg az első lépéseket, légy bátor! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!