Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem ertem a sracot?!? (bovebbe...

Nem ertem a sracot?!? (bovebben lent)

Figyelt kérdés
Arrol van szo, hogy kb egy honapja talalkoztam egy sraccal egy buliban, haza is kisert. Tok jol elbeszelgettunk nagyon jol ereztem magam vele es nekem ugy tunt, o is jol erezte magat. Aztan elkezdtunk beszelgetni facebookon is es nagyon aranyos volt, folyton bokolt meg minden. Egyik heten megbeszeltuk hogy talalkozunk, de meg majd ir hogy mikor. Vegul is nem irt, csak este hogy nagyon sajnalja, de vegigaludta a napot. Nem tudtam ra haragudni, elvegre tanul is dolgozik is es nagyon elfaradt. Ez ugy masfel hete volt. Azota van hogy ket napig nem ir aztan megint ir mintha mi sem tortent volna. Multkor azt mondta, hogy eloben szeretne tolem bocsanatot kerni es most hetvegere megbeszeltuk megint, hogy talalkozunk. De nem vagyok benne biztos hogy mit akar vagy hogy akar e valamit... Nem ertem... Segitsetek.. :(

2014. ápr. 23. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Mit kel ezen segíteni?Vagy dugni akar vagy nemvolt ideje.
2014. ápr. 23. 19:18
 2/7 anonim ***** válasza:

#1 ..Ez egy eléggé.. Hogy is mondjam.. "hülye" logika..

Neki kell a szerelem, egy srác, aki komolyan is veszi..

(legalábbis ezt szűrtem le belőle ^^)

Na de kérdező, szerintem ez amolyan "kétes.."

Vagyis lehet, hogy akar, és lehet, hogy nem... Kiszámíthatatlan a cselekvése..

:D 16/f

2014. ápr. 23. 19:23
 3/7 Fish1 ***** válasza:
Szerintem ez csak akkor derül ki, ha találkoztok. Annak nincs jelentősége, hogy nem ír minden nap, a túlságos nyomulás nem jó.
2014. ápr. 23. 19:29
 4/7 A kérdező kommentje:
#2 koszi az ertelmes valaszodat:D amugy igen pont ez a bajom hogy en se tudom eldonteni. Mert amikor fenn vanmindig ir es nagyon kedves meg aranyos. Aztan eltunik, mint a rosszfiuk a filmekben es ket nap mulva meg megis ir.. Na mindegy talan a mostani hetvege osszejon :)
2014. ápr. 23. 19:32
 5/7 A kérdező kommentje:
#3 tudom csak olyan rossz hogy eltunik mintha felszivodna es tobbet nem is akarna irni :/
2014. ápr. 23. 19:33
 6/7 anonim ***** válasza:

#2.-ik vagyok :D

Nagyon szívesen :) És igen, értem.. De egyben sajnálom. :/

Ja és sok sikert ;) :D

2014. ápr. 23. 19:33
 7/7 A kérdező kommentje:
koszonom szepen :D
2014. ápr. 23. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!