Szerintetek csak véletlen, hogy mostanában sokszor látok egy srácot?
Van most egy srác, akit szinte kétnaponta látok, hazafelé a buszon, egyetemen, eddig viszont fel se tűnt, mostanában pedig mindig feltűnik valahogy a semmiből. Veletek volt már ilyen? Hogy valakit akit előtte soha nem is láttatok, egy idő után szinte folyton elétek került? Persze nem mondom, h direkt csinálja, de annyira fura az ilyen. Már máskor is voltam így srácokkal, akiket annyiszor láttam egy időszakban, hogy nehéz volt rá azt mondani, h véletlen, a több ezer hallgató közül, pont mindig ugyanazzal összetalálkozni.
Már az is eszembe jutott, hogy biztos a sors keze... aztán meg nevetek rajta, h ilyen képtelenség jut eszembe, de ez annyira fura szitu.
Kérdező, ezt úgy hívják, lovagiasság...
Azt még megértem, hogy rám furán néznek 15 éves létemre, ha ilyet csinálok, de egyetemista nem mostani bunkó, mint sok tinédzser.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!