Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek leszólítsam ezt a...

Szerintetek leszólítsam ezt a srácot, ha véletlen mégegyszer látnám? És ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés

Szóval a múltkor békésen vásároltam, mikor megláttam egy srácot, aki hirtelen nagyon megtetszett. Pesten járok egyetemre és hát a srácok 90%-a kicsit nőies, stb, de neki szakálla volt, meg ámblokk olyan férfias volt ami nagyon bejött :D még vissza is néztem rá, aztán hát ennyiben maradt. és tegnap teljesen random megint láttam valahol, és elhatároztam, hogyha mégegyszer látnám, akkor odamegyek hozzá. szerintetek nagyon gáz ötlet? ha nem, akkor mit mondjak? :D köszi a válaszokat :)

18L

2014. ápr. 15. 21:15
 1/3 anonim válasza:
egyáltalán nem, ha Isten ments nem érdekled legalább nyugodt szívvel mondhatod h te mindent megtettél. hajrá! ;)
2014. ápr. 15. 21:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia, zsidó vagy? Mert akkor össze jöhetünk olcsó lesz. ;)
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Befonnám a szakállad :D

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!