Lányok! Szeretnétek megismerni egy jó fej srácot, aki nem rinyál, nem rib ancozik és humorérzékkel is rendelkezik? :-D
Figyelt kérdés
Akkor írj rám! :-D2014. ápr. 18. 20:03
1/22 anonim válasza:
Egész gyakori tele van ilyen srácokkal tesó:)
2/22 anonim válasza:
Na, én szeretnék ismerkedni egy ilyennel!
3/22 A kérdező kommentje:
2-es: a kérdés az én lépésem volt, a reakció privátban már a te feladatod :)
2014. ápr. 18. 20:05
4/22 anonim válasza:
Álompasi. Álom. Vagyis nincs ilyen! Fiona is olyan ogrét kapott miközben azt hitte ott a szőke herceg...
5/22 anonim válasza:
eleve nem tetszel, mert itt hirdeted a bájaidat
6/22 anonim válasza:
Leszoktak rib_ancozni? Rosszul kezdődik.
7/22 anonim válasza:
De miért lányoknak szól a kérdésed?
Most válaszoljam, hogy igen szeretnél?
8/22 anonim válasza:
Én az ilyen beállítottságú fiúknak,férfiaknak nem azt javasolnám,hogy itt hirdesse magát. Menjél el egy visszafogottabb szórakozóhelyre,ahol halk zene mellett kényelmesen tudsz beszélgetni az emberekkel és meg tudod mutatni,hogy milyen jó fej srác is vagy valójában.
9/22 anonim válasza:
7-es vagyok, bocs elolvastam :D
10/22 A kérdező kommentje:
Semmi gáz 7-es! :D De ki kell engesztelned a félreolvasásod miatt egy jó beszélgetéssel! :D
Ok 8-as, megfogadom majd! :)
2014. ápr. 18. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!