Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A férfiaknak az, hogy a nők...

A férfiaknak az, hogy a nők járnak szórakozóhelyekre, egyenlő azzal, hogy ismerkedni is akarnak?

Figyelt kérdés
A napokban beültünk a barátnőmmel egy szórakozóhelyre (nem diszkóba) beszélgetni. Odajött hozzánk 2 pasi, először csak általános dolgokról beszélgettünk, aztán kérdezték, hogy van-e valakink. Mondtuk, hogy mindkettőnknek több éves kapcsolata van, bár a barátnőm hozzátette, hogy az övé már kicsit unalmas. Ennek ellenére negyed óra múlva engem már le akart smárolni az egyikőjük, a másik meg a barátnőmet fűzte elég komolyan és azt hitték, hogy csak kéretjük magunkat már a huszonötödik elutasítás után, majd a végén azzal védekeztek, hogy mi mondtuk, hogy ismerkedni akarunk, mert unalmas a kapcsolatunk. Mi persze ilyet egy szóval sem mondtunk, én nem is mondtam semmit a kapcsolatomról, csak hogy 2 éves. Annyira ittasak sem voltak, nem azért nyomultak ennyire. Már máskor is volt hasonló eset, de mások ennyire rámenősek azért nem voltak. Aki nőként elmegy egy szórakozóhelyre, arról már azt feltételezik, hogy pasizni jött?
2014. ápr. 23. 13:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Na ez pompás, pompás! Eddig azért ugattak a nők hogy a pasi nem ismerkedik, nem keresgél, csak "rinyál". Tessék, azt teszik, amit akartatok. Most meg akkor ez a bajotok?

Na elmentek ti a jó.... :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

2015. aug. 3. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!