A férfiaknak az, hogy a nők járnak szórakozóhelyekre, egyenlő azzal, hogy ismerkedni is akarnak?
Nem minden esetben, de a többségben igen.
Mert ha egy lánynak van barátja, akkor vagy vele megy szórakozni, vagy együtt vannak otthon.
Ha nélküle bulizik akkor az nem valami komoly kapcsolat lehet (kivéve ha dolgozik, vagy ilyesmi)
Én általában úgy fogom fel, hogy ha lány van a diszkóban az párt/egyéjszakás partnert keres.
Ez tök hülyeség. Azért mert valakinek van párja, még nem kell mindig otthon ülnie és nem csak a párjával léphet ki az utcára. Semmi rossz nincs abban, ha valaki nem a párjával, hanem a barátaival megy el valahova.
Az meg nincs ráírva senkire sem, hogy van-e párja vagy nincs. Nyilván ahhoz fognak odamenni, aki nem párral van.
1es, marha nagy baromságot írtál. Nekem is van barátom, másfél éve lassan, és néha ő is elmegy nélkülem szórakozni, és én is kimozdulok a barátnőimmel. Pedig komolyan vesszük egymást, érzelmileg is minden rendben van, satöbbi. De huszonévesen nem fogok 80 éves nagyiként folyton összezárva lenni a kedvesemmel.
De kérdező, ez tényleg elég durva eset, amit leírtál. Egy értelmes embernek semmilyen formában nem jöhet le az, hogy ismerkedni akarsz, abból, hogy valaki kijelenti, unalmas a kapcsolata. Szerintem a legtöbben azért felfogják, hogy nem akarsz ismerkedni, ha elég határozott és következetes vagy. Szerencsétlenségedre pont két értelmi fogyatékossal hozott össze a sors. Adja az ég, hogy ez ne egy növekvőfélben lévő divat legyen.
Első szerintem butaságot írt, de ha így gondolja, ő dolga.
Nyilván a két embertől függ akik kapcsolatban vannak, hogy mennyi szabadságot szeretnének adni/kapni. Vannak akik csak egymás fenekébe bújva akarnak elmenni bulizni, mások meg nem. Ennyi.
A kérdéshez:
Ha valaki ismerkedni megy egy ilyen helyre, akkor nyilván próbálkozik, mert előre nem tudhatja, van-e a másiknak kapcsolata. Azon tehát nem szabad csodálkozni, hogy odamennek hozzátok. Amit tehettek az ilyen helyzetek elkerülésére, hogy még általános beszélgetésbe sem mentek bele.
Persze az elutasítás után ottmaradni idiótaság volt a két sráctól, de - a férfi nem nevében remélem - a többség azért ért a szóból.
Mondjuk barátnőd ényleg kicsit kelletősen viselkedhetett ezzel az "unalmas" kapcsolattal. Ilyet nem mond egy lány vadidegen srácoknak, hacsak tényleg finoman keringőre akarja őket invitálni.
Szóval egy-egy, mert aki rád nyomult az a srác sem volt jó arc, de a barátnőd sem, aki meg unalmasnak mondta a saját kapcsolatát. Gondolom kacér szempillarezegtetéssel kísérve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!