Azok a srácok, akik saját bevallásuk szerint több, mint 100 visszautasítást kaptak már, milyen módszerrel, szöveggel ismerkednek?
Figyelt kérdés
Komolyan érdekel.
Nem lehet, hogy mégis a módszerben van a hiba?
2014. ápr. 22. 19:42
1/5 anonim válasza:
"Szia! Egy bödön szőrös méz vagyok, téged h hívnak?"
3/5 anonim válasza:
100-ból, ha 1 igent mond, az végül még mindig SIKER. Ezt jobb, ha mindenki észben tartja;)
4/5 anonim válasza:
Szerintem te még 10 nővel se beszéltél
5/5 anonim válasza:
Hát nézd, én közel három-négy éve megírtam 1182 levelet több netes portálon összesen. Ebből ötre válaszoltak, ezek közül az egyikből lett egy két éves kapcsolatom.
Nem gondolom, hogy a hiba bennem lett volna, így alakult.
Egy negyed, talán fél éve kezdtem újra. Sokkal hamarabb elegem lett. Aztán teljesen váratlanul, most alakul valami.
Akinek "bejön" a dumád-arcod-karaktered, vagy csak szimplán valamiért vonzódik hozzád: neki majdnem akármit mondhatsz, az rossz nem lehet.
Szerintem csak feladni nem szabad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!