Fiúk/lányok láttatok már olyat, hogy valakinek a saját természetes haja nem állt jól?
Figyelt kérdés
Esetleg egy másik szín, amikor befestette, az sokkal jobban állt neki?
Tehát az eredeti az nem állt jól neki? Most nem azokra gondolok, akik természetes meg festett hajjal is szépek.
Azért kérdezem, mert nekem gesztenyebarna az eredeti hajszínem, de mikor sötétvörösre festettem, kb fél éve, és azóta is mindig azt mondják, sokkal jobb így mint barna hajjal.
Szeretem a vöröset, de már visszafesteném barnára, de hát az tényleg nem áll annyira jól.
Más is van úgy, hogy a rendes hajszíne nem igazán passzol hozzá? Az arcához?
2014. ápr. 21. 11:58
1/3 anonim válasza:
Ismerek ilyen lányokat, de most amúgy is mindenki feketére festi
2/3 anonim válasza:
Nekem barna hajam volt, de szőkére festettem, és így sokkal jobb, mint az eredeti hajszínem.
3/3 anonim válasza:
Nekem tipikus szürkés sötétszőke az erdeti hajszínem. Voltam kicsit világosabb szőke, és most vörösesszőke leszek. Jobb, mint az eredeti:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!