Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szórakozóhelyen, bulikon...

Szórakozóhelyen, bulikon tényleg nem lehet szép lányokhoz közeledni, velük ismerkedni?

Figyelt kérdés
A sztorim az, hogy akárhányszor odamegyek csinos lányokhoz egy buliban akkor 1. vagy elmennek 2. vagy ők küldenek el 3. vagy legtöbbször ha van velük egy barátnőjük (aki érdekes módon mindig kövérkésebb és/vagy nem igazán vonzó) akkor rátukmálnak szó szerint... ez mindenkivel így van? Jó csajokat akkor hol lehet "felszedni"?

2014. ápr. 19. 14:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
eddig nekem mindenki azt mondta, hogy hát bulikon van a legnagyobb esély ismerkedni, kicsit isznak a lányok is, fellazulnak, stb... aztán mégsem... :)
2014. ápr. 19. 14:41
 12/14 anonim ***** válasza:
7-es azért a neten is lehet 20-30 jelentkező. A lányoknál mindig próbálkoznak nem tudtad? Te maradj meg egymagadnak, ha nem tudsz másokkal szemben jobb lenni. Hátha valamelyik lány bekopogtat nálad az ajtón:)
2014. ápr. 19. 14:46
 13/14 anonim ***** válasza:
50%

Nyilván mindenkinek igaza van bizonyos tekintetben, de ez erősen emberfüggő, kérdező. A pörgős, bulizós, jómódú aranyifjanak megvan az esélye rá hogy bulikban találjanak csajt, de azt se árt tudni, hogy a bulizós csajokra nem épp a hűség és a komoly kapcsolat fenntartása a jellemző.

Az utcán vadidegeneket leszólítani igen rossz módszer. Egyszerűbb, ha megvárod amíg egy lány szól tehozzád, kisebb az esélye hogy flegma lekoptatást kapsz.

A társkereső nem is lenne rossz (elvégre ez a dolga),csak hát szerintem erőltetett, azonkívül rengeteg a Google képkeresős kamugép, illetőleg az olyanok akik egy betűt nem írnak neked vissza. Melegen ajánlom a "Kamureg" című műsort a televízióban, csak hogy érzékeltessem, mennyire elterjedt dolog lett.

2014. ápr. 19. 14:55
 14/14 anonim válasza:

1.Szólítsd meg,ne hagyd elmenni anélkül hogy leszólítanád.

2.ha elküld,vágj vissza valami frappáns válasszal,és hagyd ott...ne is foglalkozz vele tovább.Ne érezze azt hogy bármikor megkaphat téged.

Velem megtörtént konkrét szitu:

Leszólítottam a kiszemelt csajt,erre a válasz "Bocs van barátom"

Mire én: Tényleg?Ez nagyszerű!Nekem meg van kutyám,amíg mi randizunk,majd elviheti sétálni.Gondold át...!

És otthagytam.

Ezt követően kb 20-25 perc elteltével a csaj jött oda hozzám,és még aznap összejött... ;)

3. Ha egy duci csaj vagy egy csúnya csaj van vele és megpróbál rátukmálni,akkor pedig hagyd a fenébe...

2015. márc. 8. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!