Szerintetek helyesen cselekedtem, hogy figyelmen kívül hagytam a hazugságát?
Figyelt kérdés
Ismerkedem egy sráccal, eddig még semmi sem történt köztünk, de jól megvagyunk. Azonban hazudott nekem valamiben, nem derült ki rögtön, csak rá pár hónapra. Annyi lenne, hogy az egyik barátomat sokat csesztette/csesztették, de mikor megismerkedtünk azt mondta nekem (merthogy szóba hozta az esetet, magyarán előre kimagyarázta a szitut), hogy neki ahhoz semmi köze nem volt... Mikor megismerkedtünk nem tudta, hogy nekem az a srác barátom, akin szórakoztak, de aztán gondolom leesett neki és ugye rögtön próbálta magát menteni. Idővel kiderült persze az igazság. Szerintetek se foglalkozzak ezzel? Hagyjam a fenébe?2014. ápr. 19. 09:47
1/2 PearlDiver válasza:
Elmondhatod neki, hogy tisztában vagy a történtekkel, de nem ragadsz le és túllépsz rajta.
2/2 anonim válasza:
Hagyd a fenébe az ilyen nyomit ...bem erdemli meg h foglalkozzanak vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!