Volt egy srác. Egy bulin találkoztunk. Kicsit ittam, de nem voltam részeg, csak jól éreztem magam. Mit kellett volna tennem? Helyesen cselekedtem?
Figyelt kérdés
Kicsit fájta a fejem, szóval ki mentem sétálni és ő is jött velem. Már vagy 3x mentünk újra sétálni, mialatt rengeteget beszélgettünk, és a legvégén meg akarat csókolni. és kb.3 év a különbség. Akkor, ott eltoltam magamtól, és nem hagytam neki, h megcsókoljon, de most kicsit bánom. Jól tettem? (13)2013. aug. 19. 01:05
4/8 anonim válasza:
a mai lányok 13évesen már isznak? :O kiábrándító
5/8 anonim válasza:
vesszen éhen amelyik lepontozott, egy 13 évesnek már buliznia kell meg inni? aztán csodálkoznak ha részegen kihasználják és becsúszik egy terhesség és azt sem tudják kitől.. ez még a jobbik eset de akkor is.
7/8 A kérdező kommentje:
ne értsétek félre! eddig nem ittam alkoholt. ez volt az első buli, ahol voltam. itt sem voltak nagyon részegek.nem ittam max. 1-2 doboz kecés%ú sört.nem történt semmi,még csók sem!
2013. aug. 19. 01:19
8/8 anonim válasza:
Büszke vagyok rád! Még egy ideig ne is használd a puncidat...
16 körüli srácok erre utaznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!