Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác, aki régóta bejön nekem, sőt szeretem. Amikor részeg volt többször is táncoltunk, megfogta a kezem, átkarolt. De amikor józan, akkor csak beszélget velem. Bejövök neki vagy nem?
Szia!
Szerintem is hívd el valahova.. És tudni fogod, hogy hogy is álltok.. Mutasd ki neki hogy bejön.. de ne nagyon.. csak add meg neki a kezdő lökést;) (De ha erre sem lép akkor talán tényleg jobb ha tovább lépsz!)
De semmit sem vesztehtsz ha megpróbálod..
Sok szerencsét!;)
Puszih...
Szia én is pont ilyen vagyok! (20F) véletlenül nem én voltam?:D
Melyik városban történt veled ez az affér?
Mostanság már nem iszok olyan sokat egy buli alkalmával mint régebben mert rájöttem ,hogy úgy táncolni meg beszélni se tudok. :)
Csak dülöngélek, meg dadogok meg makogok.
Szerintem meg az utolsó hozzászóló aki azt mondja ,hogy hanyagold a srácot szerintem nincs igazuk. Mert valószínű azért iszik ,hogy feloldódjon merjen ismerkedni beszélgetni, táncolni.
Nem mindenki tud úgy bulizni ,hogy full józan.
Vagyis biztos tudna csak fél mert nincs elég önbizalma.
Magamból kiindulva én attól félek ,hogy mindenki engem néz ,hogy hogy táncolok (szerintem szarul) de már beszéltem egyik csaj ismerősömmel akivel táncoltam buliba azt mondta ,hogy jól táncolnék csak néha rángattam. (mert részeg voltam)
Nekem legutóbbi barátnőmmel mikor együtt voltam és jól éreztem magam vele nem ittam eggyel talán, és bulizni is félévbe max ha 2-3X voltam.
Én ahogy észrevettem családapákon, a környezetembe olyan ember akinek nincsen semmi baja otthon vagy munkahelyen és letudja foglalni magát valamivel az nem jár minden nap a kocsmába.Ha meg nem akkor ott hagyod és vége. Egy próbát megér sztem nagy veszteni valód nincs:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!