Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor két lány beszélget, és rám néznek, majd röhögnek, akkor kiröhögnek?
Figyelt kérdés
Már többször volt, hogy feltűnt, hogy engem néznek, és én is néztem őket, és beszélgettek, és röhögtek.
És nem úgy tűnt, mintha a tegnap esti filmen röhögnének, hanem mintha rólam lenne szó.
Ilyenkor kiröhögnek?
2011. szept. 28. 21:19
1/6 Smartguy86 válasza:
Sose szemezz óvodásokkal...
3/6 anonim válasza:
Vagy lehet hogy tetszel nekik :D De ha így "röhögnek" akkor nagyon kis éretlenek. De ha nem tetszel nekik akkor meg tényleg kiröhögtek . És én is kiröhöglek HÁháHÁÁHHÁ X,D
4/6 anonim válasza:
Ilyenkor bele szoktam röhögni a pofájukba, és akkor kussba maradnak:D Próbáld ki. 18F
5/6 anonim válasza:
Valószínű bejössz nekik. Főleg ha ez az eset gyakran megesik. Ha nem érdekelnéd őket, akkor rád se néznének. Ilyenkor érdemes oda menni ismerkedni!
6/6 anonim válasza:
Lehet terjed rólad valami pletyka a suliban. Vagy csak szimplán bejössz az egyiknek ( il mind a 2nek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!