Hát en immar kit valasszak?
Nem tudom, ha kell e nekem tars egyaltalan, hiszen elvagyok en egyedul a valasom utan, van mar egy gyerekem , de ugye egyedul vagyok,a legtöbb ferfi házas, azok kilöve, na a frissen elvaltak, azok se jók mert szenvednek, es az ember 3 iknak maszna be egy le nem zart kapcsolatba , akkor ott vannak a bisexualisak es utana az ertfogyósok .
Nekem ezek közul egy se kell!
Szóval az úgy van, hogy vannak mindenféle pasik, teljesen különböző élethelyzetekben. Az élethelyzet az egyáltalán nem befolyásolja a személyiséget, az intellektust, az értékrendet, csak annyit, hogy éppen akkor olyan helyzetben van. Mondjuk épp válófélben. Vagy régóta magányosan. Vagy mittudomén. De a lényeg, hogy ki mennyire értékes, azt nem az szabja meg, hogy éppen milyen élethelyzetben van.
Szóval inkább az EMBERT kellene nézni, nem a helyzetét. Sokkal könnyebb lenne úgy ismerkedni.
Tudod, a legjobb kapcsolatok pont úgy születnek, ha olyat ismersz meg, akit élből kizárnál, de megismered, hogy ő álmaid férfija, és annyira fontossá válik, hogy tökmindegy, milyen helyzetben van, akkor is ő kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!