Mit tegyek? Kit válasszak?
Figyelt kérdés
Van egy korombeli 14 éves fiú aki az osztálytársam. Mostanában többet beszélünk, és tetszek neki. Ő is nekem mrg minden, de van egy 19 éves raszta hajú fiú is aki nagyon bejön és egyik iránt sem érzek még szerelmet csak nem tudom melyiket válasszam. Két külön világ mindkettő és nem tudom mi tévő legyek.2014. febr. 10. 15:18
2/4 anonim válasza:
VIGYAZ!Ne hogy a ket szek koze....!
3/4 A kérdező kommentje:
A 19 éves nekem tetszik, azt sem tudja sztem hogy élek:/
2014. febr. 10. 15:22
4/4 anonim válasza:
Aranyos tizenéves leányzó, ha a 19 éves nem is tud rólad, akkor már ne haragudj meg, de hogy akarsz választani? Szerintem jobb, ha a korosztályodnál maradsz, még nagyon fiatalka vagy, ráérsz a raszta hajú huszasokkal később haverkodni. Mamád is ezt mondaná!
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!