Hát en immar kit valasszak?
Figyelt kérdés
Nem tudom, ha kell e nekem tars egyaltalan, hiszen elvagyok en egyedul a valasom utan, van mar egy gyerekem , de ugye egyedul vagyok,a legtöbb ferfi házas, azok kilöve, na a frissen elvaltak, azok se jók mert szenvednek, es az ember 3 iknak maszna be egy le nem zart kapcsolatba , akkor ott vannak a bisexualisak es utana az ertfogyósok .
Nekem ezek közul egy se kell!
2014. ápr. 18. 13:46
11/21 A kérdező kommentje:
Nem kell olyan ferfi , aki neha a haverenek a lomposát szopogatja es a legnagyobb konkurrensem egy szörös fenék!
Csömör!
2014. ápr. 18. 13:59
12/21 anonim válasza:
Ez hülyeség. Millió más oka lehet, hogy nem volt nős
és nincs gyereke.
Egyik ismerősöm 48 volt, amikor összejött a jelenlegi
feleségével, előtte sehol semmi, azóta meg ugye férj-
feleség, plusz egy gyerek. Mondjuk a csóka munkája volt
ezúttal a ludas.
13/21 A kérdező kommentje:
Masik meg h meg egyszer nem akarok szülni. Gyerektelen ferfinek talan kene. Tul lusta vagyok
2014. ápr. 18. 14:03
14/21 PearlDiver válasza:
Ne általánosíts, csak a saját dolgodat nehezíted meg.
15/21 anonim válasza:
Szülés = lustaság ? Ez így WTF kategória. Ezt sem hallottam még így..
16/21 anonim válasza:
Kérdező mi az amit szeretnél tulajdonképpen. Egy negyvenéves szűz, de azért tapasztalt, nem elvált de párkapcsolatban jártas stb, stb, nem létező férfit.
18/21 anonim válasza:
Véletlenül nem RITA agy a Bezzeganya blogról? :D
19/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok se rita se a nagynened
2014. ápr. 18. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!