Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hát én immár kit válasszak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hát én immár kit válasszak?

Figyelt kérdés
Az ineterneten keresztül ismerkedtem meg szinte egyidőben két férfival, ennek már lassan több mint egy éve, mindkettővel először levelezgettem, aztán személyesen is találkoztunk. Mindkettő tőlem távol él, így max. havonta egyszer van alkalmunk találkozni, s a nagy helyzet az, hogy nem tudom eldönteni, hogy kettejük közül melyiket válasszam. Az egyik külsőleg, fizikailag nem annyira megnyerő, viszont rendkívül pozitív belső tulajdnságai vannak, tudom róla azt, hogy mintaférj lenne, kedves, figyelmes, nem telepszik rám a szerelmével, határozott, férfias, szóval csupa olyan tulajdonságai vannak, amiket én nagyra értékelek egy férfiban. Viszont fizikailag nem vonzódom hozzá, pedig amúgy semmi különösebb gond nincs a fizikumával, sőt a testfelépítése az átlagnál is jobb!!! De nincs tűz, nincs szenvedély részemről. A másik is rendelkezik nagyon sok jó belső tulajdonsággal, külsőleg is jóképűnek mondható, megvan közöttünk a vibrálás, a tűz, a szenvedély is (minden nap ő az első és utolsó gondolatom, s ez részéről is így működik), viszont vannak tulajdonságai amik aggasztanak. Pl. munka után rendszeresen megiszik egy whiskyt (de van amikor ezt nem teheti meg, s meg tudja állni, nem kívánja ilyenkor az alkoholt), s nagyon sok barátnője volt már, de mint mondja azok felszínes kapcsolatok voltak s úgy érzi, hogy én vagyok számára az igazi. Szóval vele van tűz, van fellángolás, viszont félnék hosszabb távon mellé kötni az életem. S ez az áldatlan állapot, hogy "hát én immár kit válassszak?" már több mint fél éve tart, s nem tudok dönteni! Szívesen venném, ha elmondanátok ezzel kapcsolatos véleményeteket. Egyébként én 32 éves vagyok, még nem voltam férjnél, az említett férfiak pedig mindketten elváltak.
2009. júl. 29. 11:56
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

én azt választanám, akinél van tűz.

hidd el, nemolyan jó dolog úgy leélni a hátralevő életedet, h csak azért vagy együtt vkivel, mert rendes, aranyos, megbízható. kell a testi vonzalom is, különben hamar besokalsz, és más után fogsz nézni.

hacsak annyi a baj vele h munka utéán megiszik egy viszkit, azmég nem olyan nagy tragédia. ha tényleg ennyire szeret téged, ahogy leírtad, akkor akár arra is van esély, h a kedvedért, ezt mégjobban lecsökkentse, pl csak 7végén iszik meg egy pohárral.

én mindenképp őt választanám.

2009. júl. 29. 12:13
 2/5 anonim ***** válasza:
91%

Én is a tüzesebb pasit választanám.

Igaza van az elöttem válaszolónak. Egy idő után más után fogsz nézni, ha nem vonzodsz testileg a párodhoz.

Az hogy sok barátnője volt és megiszik egy egy whiskyt attol még tud változni, sőt ha szeret akkor érted meg is teszi.

2009. júl. 29. 15:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Sztem válaszd a "nem tüzeset".....

Az hogy most megvan a tűz, hát ki tudja évek múlva ugyanúgy meglesz e? Tudod, általában a házasságok zömében a szerelem nem tart örökké, átalakul mássá, s ott már fontosabbak a belső tulajdonságok....

Szerintem ne a vibrálásra, a "tűzre" menj, egy házasságban nem a szenvedély a lényeg....

2009. aug. 1. 15:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Előző vok, amugy azt még hozzátenném h ez annyira tipikus női tévedés hogy "majd miattam megváltozik".....sokan hitték már ezt....naivitásra vall...
2009. aug. 1. 15:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Bár én több problémát érzek benne - mégis azt tanácsolnám, hogy azt válaszd, akiben van tűz.

Viszont arról tegyél le, hogy ennyi idősen meg tudod őt változtatni. Annyit kérj tőle, hogy a kedvedért mérsékelje az alkoholt (először minden 2. nap, később majd a hétvégékre). Szervezzetek közös programokat a szexen kívül is, és beszéljetek sokat.

Ha úgy látod, hogy tud alkalmazkodni, csak akkor válaszd őt.

A másikat meg ne hitegesd: mondd el neki, mi a helyzet. Ha lehet, maradjatok barátok, ha ennyire összeilletek lélekben. Ahhoz, hogy őbelé szerelmes legyél, minimum napi kapcsolat kellene (és még így sem biztos, hogy sikerülne. A nők sokszor illat alapján döntik ezt el, az meg nem változik).

2009. aug. 1. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!