Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát én immár kit válasszak?
én azt választanám, akinél van tűz.
hidd el, nemolyan jó dolog úgy leélni a hátralevő életedet, h csak azért vagy együtt vkivel, mert rendes, aranyos, megbízható. kell a testi vonzalom is, különben hamar besokalsz, és más után fogsz nézni.
hacsak annyi a baj vele h munka utéán megiszik egy viszkit, azmég nem olyan nagy tragédia. ha tényleg ennyire szeret téged, ahogy leírtad, akkor akár arra is van esély, h a kedvedért, ezt mégjobban lecsökkentse, pl csak 7végén iszik meg egy pohárral.
én mindenképp őt választanám.
Én is a tüzesebb pasit választanám.
Igaza van az elöttem válaszolónak. Egy idő után más után fogsz nézni, ha nem vonzodsz testileg a párodhoz.
Az hogy sok barátnője volt és megiszik egy egy whiskyt attol még tud változni, sőt ha szeret akkor érted meg is teszi.
Sztem válaszd a "nem tüzeset".....
Az hogy most megvan a tűz, hát ki tudja évek múlva ugyanúgy meglesz e? Tudod, általában a házasságok zömében a szerelem nem tart örökké, átalakul mássá, s ott már fontosabbak a belső tulajdonságok....
Szerintem ne a vibrálásra, a "tűzre" menj, egy házasságban nem a szenvedély a lényeg....
Bár én több problémát érzek benne - mégis azt tanácsolnám, hogy azt válaszd, akiben van tűz.
Viszont arról tegyél le, hogy ennyi idősen meg tudod őt változtatni. Annyit kérj tőle, hogy a kedvedért mérsékelje az alkoholt (először minden 2. nap, később majd a hétvégékre). Szervezzetek közös programokat a szexen kívül is, és beszéljetek sokat.
Ha úgy látod, hogy tud alkalmazkodni, csak akkor válaszd őt.
A másikat meg ne hitegesd: mondd el neki, mi a helyzet. Ha lehet, maradjatok barátok, ha ennyire összeilletek lélekben. Ahhoz, hogy őbelé szerelmes legyél, minimum napi kapcsolat kellene (és még így sem biztos, hogy sikerülne. A nők sokszor illat alapján döntik ezt el, az meg nem változik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!