Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kit válasszak?

Figyelt kérdés

Elég bonyolult a történet mint ,ahogy az érzéseim is.

Van a jelenlegi barátom(pasim) T./22 és van egy barátom(ismerősöm aki akkor ez esetben a legjobb ismerősöm) B./18

T.-vel másfél éve vagyok együtt ,mondhatjuk hogy viszonylag boldog párkapcsolatban.B.-vel egy éve fűztük szorosabbra az ismeretségünket az előtt tudtuk ki a másik,de nem sokat foglalkoztunk egymással viszont mióta felvettük a kapcsolatot teljesen magunkra találtunk egymásban és azóta ő szerelmes belém.Viszont azt nem tudom hogy én is e belé?

T. sokszor utazik el hétvégente és ekkor B.vel és a közös baráti körünkkel eljárunk szórakozni.Ami többnyire új zajlik hogy B. megpróbál engem féltékennyé tenni azzal ,hogy lányokkal táncol,a barátnőmet csókolgatja és tudja hogy ez engem idegesít.Majd az este végén amikor általában mindenki nálam alszik ,valahogy mindig ő keveredik mellém aminek az a vége hogy szerelmet vall.Utoljára egy éve engedtem neki hogy megcsókoljon (mondanom sem kell hogy nem tudtam azóta sem elfelejteni)egy ilyen estén és most a hétvégén ismét de azóta szüntelen vágyat érzek afelől hogy tovább is jussak vele.Viszont ő azt mondta hogy nem akar tőlem csak szexet hanem hogy hagyjam ott T.-t és legyek az övé.Persze én ezt sosem mondom el a barátomnak.

Nem tudom mi tévő legyek?

T.-vel vannak kisebb problémáink,de,azok nem komolyak.Mellette biztonságban érzem magam,de ezáltal túl monoton is a kapcsolatunk.

Ha B.-t választom elvesztek egy barátot ,de nyerek valami újat ami nem tudom hogy milyet lehet.

Nem akarok két szék közé esni.

Talán ha megszakítanám a kapcsolatot egy időre B.-vel akkor visszajönne az eszem és nem gondolnék rá és biztos lennék a dolgomban T-vel

Valaki tud ehhez mit hozzászólni?

én 18 éves vagyok.

2011. szept. 26. 23:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szóhoz sem jutok.
2011. szept. 26. 23:33
 2/14 anonim ***** válasza:
Ha valamennyire tiszteled T.-t akkor minél előbb hagyd el őt, mert amit játszol, vele, az elég gusztustalan dolog úgy gondolom, érzelmek tudom nehéz dolog, de ha valaha szeretted ezt a T.-t akkor minél előbb lépj ki ebből a kapcsból, mert nem ezt érdemli szegény, hanem egy normális nőt, aki nem csalja hónapok óta...gyere össze B.vel és happy leszel, barátot meg nem fogsz veszteni, mert B. már rég nem barátként néz rád...
2011. szept. 26. 23:36
 3/14 anonim ***** válasza:
Egy kicsit én is hasonló helyzetben vagyok. Bár idősebb vagyok pár évvel nálad, régebb óta is vagyunk együtt a párommal, és a másik srácot is jóval régebben ismerem. Próbáld meg elképzelni, h nem vagy a mostani pároddal. El tudod képzeli? Vagy jobban örülnél, ha a másik sráccal lehetnél? Ha a másikat akarod jobban felesleges a mostani pároddal fecsérelned az időt. Fiatal vagy még ahhoz, hogy megszokásból megállapodj. De neked kell felelősségteljes döntést hoznod, és ehhez mindenképpen kell egy kis időt hagynod a gondolkodásra.
2011. szept. 26. 23:38
 4/14 anonim ***** válasza:
2011. szept. 26. 23:49
 5/14 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem azt válaszd, akit kevésbé szeretsz, ugyanis nem vagy egy főnyeremény.
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Válassz engem:D 22F
 7/14 greeen ***** válasza:
38%
Az egész történetednek a fő mondanivalója hogy 18 évesen egy irgalmatlan hálátlan sunyi Ribanc lett belőled!De ami sokkal rosszabb,hogy ez nem is fog javulni,sőt az évek folyamán ennél sokkal gusztustalanabb dolgokat fogsz művelni de ez ne zavarjon és azt mondom hajrá!Mert mi is lenne a férfiak nélkül ha nem lennének olyan nők akik miközben szerető barátjuk ill. férjük buzgón dolgozik ép ne egy másik "szerető csávó" faxán csücsüljenek!Igenis remélem sok sok ilyen nő van még!:)
2011. szept. 27. 00:01
 8/14 anonim ***** válasza:
én B-re voksolok. Ha ennyire egymásra találtatok.. lehet hogy miután megtapasztalod milyen jó vele, nem mondod többé hogy boldog voltál t-vel. ismerős :D
2011. szept. 27. 00:07
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj masok hibajabol. Itt az enyem. Nekem is van egy T, es volt egy B ezelött ket honappal meg. En sem tudtam dönteni, mindkettövel együtt voltam. T - vel mar több eve, B - vel meg fel eve,de mar regebben ismertem. Titokban talalkoztunk, szerelmesnek ereztem magam, es azt hittem ö is szeret engem. Aztan egyik este eppen hozza tartottam, auto balesetem volt. Ketszer ujra kellett eleszteni, egy hetig voltam komaban, ket het utan engedtek ki az intenzivröl, es meg egy honapig voltam korhazban, es akkor döbbentem ra igazan, hogy ki az aki tenyleg szeret, es akit en is szeretek. T nem mozdult mellölem, az elsö pillanattol ott volt velem, es iszonyuan megviselte ami törtent, elmondta, hogy nem tudna nelkülem elni. Öszinte voltam vele, mindent elmondtam, es azt is, hogy tudom oriasit tevedtem, es jelenleg utalom magam amiert ezt tettem. Azota is együtt vagyunk, es sohatöbbe nem kellene senki mas. B be se jött hozzam a korhazba. Kerdezösködött ugyan rolam, meg fel is hivott meg amikor kikerültem az intenzivröl, akkor elöadta magat, hogy hogy szeret, aztan meg le se szart, szo szerint. Mar tudom, hogy hiba követtem el, amikor elindultam hozza, majdnem halas vagyok a balesetemert.
2011. szept. 27. 08:33
 10/14 greeen ***** válasza:
100%
hát azért a te szituációd (Bár hozzáteszem rendkívül sajnálatos a baleset,és teljes felépülést kívánok) nem ilyen egyszerű!Óriási káosz is lehetett volna abból ha azonnal ott toporog és az ágyadnál virraszt B,miközben önkívületi állapotban szembesül azzal T is hogy a kedvese ágyánál egy számára idegen ember aggódik ugyanúgy a kedveséért!
2011. szept. 27. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!