A nők szeretik a biztonságérzetet? Vagy inkább azt szeretik, ha az ember megbízhatatlan?
Összetett dolog ez. A jövő és gyerekvállalás szempontjából szeretik a biztonságérzetet, a kiszámíthatóságot. Szeretik ha a férfi gazdag, van nagy háza, 1-2 jó kocsija, magas és biztos jövedelme. Ez genetikailag is kódolt, márcsak a gyerek szempontjából is.
Ugyanakkor van egy vadabb, szabadabb énjük is, aki számára könnyen lehet, hogy az előbbi pasi unalmas, és kell mellé egy megbízhatatlan, vonzó rossz fiú.
Kell egy pasi, aki eltartja, és biztosítja a jólétet, és kell egy pasi, akivel meg dughat és akibe szerelmes lehet. Vannak nők, akik próbálják megtalálni ezt a két típust egy pasiban, de ez szinte mindig csalódáshoz vezethet. Ha a rossz fiúnak sok pénze van, az bizony elmegy más nőkkel is foglalkozni, és emellett hosszabb távon előfordulhat, hogy veri is a nejét. Nem egyszerű helyzet ez. :D
Fő a határozott fellépés :) Legyen bátor, erélyes, határozott, kedves, bizalomgerjesztő,egyértelmű.
Beszéljen összeszedetten, érthetően, értelmesen, választékos szókiccsel, és elvarázsolóan szép és megnyugtató hanglejtéssel! Legyen lényegretörő!
Mutatkozzon be, hogy "Szia én vagyok a Jani, és most udvarolni fogok neked! Frontálisan elmondom a mondókámat, hogy szépségeddel levettél a lábamról, és azóta is kómában vagyok, de mégis beszélek hozzád :) Ha én is tetszem neked, lelkünk talán összeforrhatna egy gyertyafényes vacsora fényében, hol egymás gondolatát véljük majd felfedezni a gyertyalángnak fényében szavak nélkül is! :)
Majd szívünk megérintené egymást, és selyemként simogatnánk egymás pihepuha arcát :)
De ilyen férfi nincs :)
Pláne ha még pénze is lenne mellé, az sem lenne hátrány :) az már maga lenne a tejben-vajban folyó Kánaán :)
Nem vagyok százas teljesen, de nem baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!