Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egyáltalán olyan ember...

Van egyáltalán olyan ember akinek bejött a netes társkeresés?

Figyelt kérdés

2 hónapja regisztráltam, állítólag nem vagyok csúnya ember, a "felépítésem" is jó, mondták már többen is. Én mondjuk átlagosnak érzem magam, de ez nem is lényeg most. De azt kicsit furának érzem, hogy naponta átlagosan 5-10 lánynak írok és eddig gyakorlatilag 0 válasz érkezett. Más is tapasztalta ezt?

Egy f.

2014. ápr. 16. 16:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem. Én egy Pamela Anderson féle nőt szedtem fel neten keresztül.
2014. ápr. 16. 16:49
 2/11 anonim ***** válasza:
egy átlagos csinosnak mondható nő napi 30-50 levelet kap.... a többit nem is érdemes szerintem boncolgatni.
 3/11 anonim ***** válasza:
Van akinek bejön de én nem hiszek benne, mert aki pl. itt rám ír az sem olyan, hogy el tudnék képzelni vele egy kapcsolatot
 4/11 anonim ***** válasza:
Van és gyakoriról 3 olyan akivel működött volna de ott már a külső tényezők szabtak határt 2nél a távolság túl nagy ami nem nekem hanem nekik volt gond :P a 3. lány pedig nem önmagát adta és én az őszinteséget sokra díjjazom de ezután nem tudtam bízni benne így zsákutca volt a dolog, de tény hogy lehet találni csak idő kérdése na meg nem mind1 hogy hogyan írsz rá. Például csoda hogy a fárasztó vicceim láttán nem menekültek el .
2014. ápr. 16. 16:52
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi.

Akkor lehet hagyom is az egészet a fenébe, legalább is egy ideig. Majd lesz valami..

2014. ápr. 16. 17:01
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem volt onnan barátom, de már nincs meg.

De már nem is szeretnék ott ismerkedni, olyan vontatott és erőltetett az egész. Nem azért írnak egymásnak, mert húúúúúú de leesett az állam tőled, hanem ír mindenki mindenkinek, hátha egyik bejön....

2014. ápr. 16. 17:02
 7/11 A kérdező kommentje:
Ha olyannak akarnék írni akitől "leesik az állam" szerintem akkor 1-2 hét lenne mire találnék egy olyan személyt. És persze az is magasról **** a fejemre :) (De szerintem ezzel más is így van) Ahogy elnéztem átlagos, "normálisnak" kinéző lányokkal van tele, semmi különlegesség nincs fent. Azért írok én is mindenkinek tényleg, hogy hátha.. De a külső is csak annyira számít, hogy mekis szatyor azért ne kelljen a fejére húzni. Fontosabb az, hogy a személyisége milyen. Van egy két evolúciós zsákutca azért.
2014. ápr. 16. 17:08
 8/11 anonim ***** válasza:

Csak valahogy én idegbajt kapok attól, hogy velem párhuzamosan még 20 csajjal dumál az a valaki, aki állítólag ENGEM szeretne megismerni.

Na kösz9ntem szépen, inkább egyedül maradok, ha csak ilyen áron szeretne engem valaki megismerni!

2014. ápr. 16. 17:12
 9/11 anonim ***** válasza:

Én neten ismertem meg a jelenlegi páromat, és már lassan másfél éve együtt vagyunk.

Plus rengeteg ismerősöm van, aki ilyen oldalakon ismerte meg a párját, régóta együtt vannak, és boldogok. :)

Nem feltétlenül csak "átlag" lányokkal van tele. Engem nagyon sokan mondtak ott szépnek, + ennek egyéb fokozata, de ahogy nézelődtem, rajtam kívül rengeteg szép lány van/volt fent.

2014. ápr. 16. 17:14
 10/11 anonim ***** válasza:

Hagyd az egészet. Jól írták előttem, egy átlagos lány napi <100, egy "dögösebb" 100-500 levelet is kap. Szerinted mennyire fog válaszolni? Kinéz magának valakit, és azzal ismerkedik (esetleg többet, de nem 100-at). És ugye alapkritérium, hogy bizonyos feltételeknek meg kell felelni, hogy egyáltalán rádnézzenek (felső pár %)

Konkluzio: aki mutatós képen, és van egy jó adatlapja,

akár férfi-akár nő, mindig esélyes, aki középkategóiás,

az meg csak az oldal statisztikát javítja.

2014. ápr. 16. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!