Ha valaki nem túl fényes tanuló ember hogy jól fizető melót kapjon, akkor milyen meló van mondjuk ahol legalább a társaság jó, mondjuk sok fiatal, sok a jó nő és lehetőleg csapat és nem egyéni munka?
13:44
Ez a mai fiatalság! Minden kell nekik, mindenre igényük van, de hogy megdolgozzon érte.. na azt már nem!
Hasonló helyzetben voltam, most MLM-mel foglalkozok, nekem hozta az elvárást :D Ha van egy kis spórolt pénzed, meg néhány jó ötleted, akkor én valami vállalkozásban gondolkoznék. Alkalmazottként még 2 diplomával sincs biztosítva a jó meló hely, nemhogy érettségivel. ://
L/20
Jó de az a véleményem az MLM-ben kb 100-ból 98 ember pénzkeresés helyett csak elkölti a pénzét, és csak azért mondja szinte mindenki, hogy jól megy, hogy hátha akkor belépsz. Nem tartozom abba a karizmatikus, idegeneket hívogató 2%-ba, aki boldogan alszik akkor, ha sok embert beszervezett egy olyan bizniszbe, amiben gazdagsággal hitegetés miatt szinte mindenki pénzt veszített és én az ő beszervezésükből kapok jutalékot.
A gyárakban úgy láttam teljesen vegyes korosztály dolgozik és általában sietsz, nincs se engedélyed se időd a társaságot bármennyire élvezni, max meló után. Bár az is valami. Más ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!