Lehet ennyire irreálisan túlértékelem magam?
Akk béke van?:)
Ám sztem marhára szenvedős a barátzóna:)
Mmint nem annak aki odatesz, hanem annak aki szíve szerint nem ott lenne, mégis ott van.
Szóval egy jogász hölgyhöz van szerencsém...köszönöm, hogy elárultad....Én meg egy több diplomás mérnök ember vagyok. Ez sok mindent megmagyaráz....mi szinte mindenben a két végletet képviseljük.
Segítesz a kérdezőnek avval, ha elmagyarázod azt ami nekünk "Férfiaknak" abszolút nem egyértelmű....hogy ti "Nők" hogyan viszonyultok ehhez a kérdéshez. Mert az hogy "baráti Zóna"....hogy is mondjam...egy jogi anomália...nem egyértelmű....megfoghatatlan.
" De általánosságban a barát kategóriába kerülő férfiak leginkább csak jó ismerősök, cimbik. A nőknek női barátaik vannak... és azok sem olyan mélységűek mint a férfiak eseten...."
No ez egy nagy terminológiai félreértés...Szerinted Én vagyok önellentmondásban?!! Egy BARÁT az nem cimbi és nem ismerős!!! A nevén kell nevezni a gyereket és kész!!!!
Hát igen...Aztán amikor úgy hozza a sors,hogy nagy szarba kerülsz és kivág a hapsid miután feltörölte veled a padlót akkor meg ezerrel kapaszkodsz a nem létező cimbikbe,és a nem is kell olyan barát szemlélet egy pillanat alatt megdől. ...az Élet néha nagy tanító tud lenni.
A "26"válaszolva......
Tökéletesen egyet értek Veled, de ha az elején tisztázzátok azt, hogy a kapcsolatotok kizárólag baráti lehet és ezt el tudja fogadni akkor minek szakítanád meg Vele a kapcsolatot? Ez ilyen védelmi mechanizmusnak tűnik...
Kedves Jogásznő!!!
Dobálózhatsz jogi szakkifejezésekkel és tehetsz bíráló megállapításokat , de attól még elég "vicces" a felfogásod az életről... gondolom a párod is hasonló gondolkodású lehet.
Nem gondolom, hogy az Általad elmondottakból okulnom kéne, mert egyáltalán nem értek Vele egyet...egészen más értékrenddel bírunk...tiszteletben tartjuk egymásét és kész.
Ha valamit elnevezel "fehérnek" és utána valaki megkérdezi Tőled , hogy miért éppen "fehér" amikor az "fekete", és megkér , hogy indokold meg, akkor az a válasz, hogy ez most nem releváns és kész. És hogy mi ebben az anomália....hát az, hogy mi a ....ért hívod "fehérnek" a "feketét" amikor nem az, a tapasztalatlan egyén meg elhiszi!!!!Megoldottad a problémát...nem is tudom, hogy hol tartana a társadalom jogászok nélkül.
Előrebocsátom, nem olvastam végig a válaszokat, lehet, hogy olyat írok, amit már más is....
De a lényeg: ha több száz nőnél próbálkoztál, akkor nekem az jön le ebből, hogy neked kb. mindegy, csak legyen valakid. Ezt pedig a nők érzik. Nem akarunk "valaki" lenni, hanem egyedinek, különlegesnek szeretnénk érezni magunkat. Ha nem érzem azt a pasin, hogy a világ összes nője közül CSAK ÉN kellek neki, azért, aki vagyok, akkor lehet tőlem bármilyen extra pasi, nem fog kelleni. És ezt tényleg meg lehet érezni ismerkedéskor.
Inkább lassabban ismerkedj, próbáld kipuhatolni a másik személyiségét, és ha valaki TÉNYLEG megfog, akkor próbálkozz, csak nála. Ne száznál, csak egynél!
Ilyen, sztratoszférikus magasságokba emelkedő vitába nem tudok beleszólni. De hogy én is hallassam gyengécske hangomat, elmondanám, hogy ez a manapság oly divatos kifejezés, hogy barátzóna, noha jól hangzik, valójában nem létezik.
És még valami:
"Lehet, hogy nagyon magasra rakod a lécet és nem fogod soha sem átvinni." - írta 17-es válaszoló.
Nos, túl magasra rakott léc szintén nem létezik, legfeljebb elégtelen kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!