Lehet ennyire irreálisan túlértékelem magam?
11/40 anonim válasza:
Ha valoban tobb szaz randibol egy sem jott ossze, akkor vagy az elvarasaid tul nagyok vagy az onertekelesed helytelen. Masreszt ha latsz egy feltunoen szep lanyt, nem ismered a jellemet. Ha randiztok akkor a szemelyiseget is latod, es a tokeletesre varsz. De olyan nincs. Ui: kerd meg a barataidat, h oszinten irjak le milyennek latnak, a hibakbol es kritikakbol tobbet okulhatunk mint az alszent dicseretekbol. Ha ok is pozitivan nyilatkoznak rolad, akkor marad a tulzott onbizalom es modorossag, azt mindenki nehezen viseli:)
2014. ápr. 18. 12:18
12/40 A kérdező kommentje:
évekig magamat adtam sőt mostanában is váltogatom hol másoknak beváló taktikákkal próbálkozom, hol teljesen magamat adom, meg természetesen figyelek a lányra, hogy neki mire lehet igénye, azért ennyi intellektuális képességem van :) pont ezért gondoltam arra, hogy lehet túlértékelem magam... nem tudom
13/40 A kérdező kommentje:
barátaim szerint magasak az elvárásaim, de szerintem meg minden srác olyan lányt keres, aki bejön neki, most ezen nem tudok változtatni, hogy a nekem tetsző lányok tetszenek :)
Ha már addig lejutsz, hogy szóba elegyednek Veled, akkor nem külsőségekről van szó!!!
Amikor egy Nőhöz először odamész mi a szándékod? El akarod hívni randira? Meg akarod nevettetni? Be akarsz vágódni Nála? Azt szeretnéd, hogy megismerne Téged?
Nem jó ezt az elején eldönteni...akkor vagy ügyes hapsi, ha figyeled az arcát,a gesztusait és váltani tudsz!!!
Ne színészkedjél....azt nagyon nem csipázzák a Nők...azt hagyjad meg Nekik!!! Egyenes légy és Őszinte....és ne beszélj túl sokat....hagyjad Őket is szóhoz jutni!!!
Ha van bármi fogadókészség felbátorodsz és mindent bele típus vagy? Az a jó ha csak felkelted az érdeklődésüket és nem lerohanod Őket....fokozatosság és határozottság!!!
2014. ápr. 18. 12:42
15/40 A kérdező kommentje:
nem igazán jutok el a szóba elegyedésig, ha meg igen akkor friend zoneba tesznek
16/40 anonim válasza:
Nyilvan, de magas elvarasok alatt azt ertem, h nemikepp irrealis. Pl: legyen agysebesz, topmodell, onkentes, etc.:) Ez persze sarkitott pelda. De ha ismered a kvalitasaidat, be tudod loni mi szamit tulzott elvarasnak, hozzad kepest. Nekem volt egy kedves ismerosom aki 195cm magas vekony, olyan esetlenke tipus volt, megis csak az 180 feletti bomba nok korul legyeskedett, persze zero sikerrel, mert nem latta, hogy a megnyero szemelyiseg a legfontosabb egy ferfi eseteben:)
2014. ápr. 18. 12:50
A nők azokat a pasikat rakják "barát zónába" , Akik kvalitásaik szerint még megfelelőek lennének, de valamiért nem keltik fel az érdeklődésüket. Ha nagyon nem jönnél be akkor oda sem kerülnél, mert ciki lennél....ez nem rossz előjel....lehet rá építeni.
Lehet, hogy nagyon magasra rakod a lécet és nem fogod soha sem átvinni. Kérdés csak az, ha találsz valakit aki Nálad nem üti meg a lécet, de szeret Téged és ki is mutatja, akkor viszont tudnád-e szeretni? Ezt a hibát többnyire a Nők követik el de érdemes rajta elgondolkoznod. Hogy érdemes-e lejjebb ereszteni a lécet vagy kitartsz és még jobban összeszeded magad!!!!
Azt javasolnám Neked, hogy ami a külsőségeket illeti vidd lejjebb azt a lécet és próbálj meg összejönni egy érett,tapasztalt, értelmiségi Nővel aki segítene Neked helyretenni az Egodat, mind elméleti, mind gyakorlati szinten. Lehet hogy az értékrended is gyorsan meg fog változni....
37F
2014. ápr. 18. 13:12
18/40 anonim válasza:
Kedves utolso, nem ertek egyet. Nalam mindig az kerult a barat zonaba aki nagyon nem utotte meg a szintet, viszont volt benne valami aranyos vagy szimpatikus. De ferfikent vagy fiukent nem tudtam ra tekinteni. Uh ha valaki barat zonassa valik viszonylag gyakran, ott kicsit tobb a gond mint a tulzott elvaras egy lannyal szemben.
2014. ápr. 18. 13:20
18 válaszolva...
Attól hogy valaki nem jött be az attól még lehet aranyos s cuki? Akkor miért nem jársz vele mert megbízhatatlan vagy beképzelt?
Szerintem kevered a dolgokat. A barátokat többnyire azonos gondolkodás,értékrend,érdeklődési kör alapján választ az ember...a külsőségek nem dominánsak. Ha nincs miről beszélni vele,nem bízol benne és nem oszthatod meg örömöd-bánatodat Vele akkor az nem a barátod...max az ismerősöd!!!
37F
2014. ápr. 18. 13:28
20/40 anonim válasza:
Szerintem felre ertettel, es nem ertem ezt a tamado hangnemet. Egyebekben tartom a velemenyemet. Az aranyos vagy a cuki pedig belso tulajdonsagra vonatkoznak. Mint egy kiskutya. Semmikeppen sem kulsosegekre. Vegul es ebben igazad van, kulonbseget kell tenni barat es ismeros kozott. De altalanossagban a barat kategoriaba kerulo ferfiak leginkabb csak jo ismerosok, cimbik. A noknek noi barataik vannak. Es azok sem olyan melyseguek mint a ferfiak eseten. Ehhez nem kell pszichologiai tanulmanyokat folytatni, hogy tudd.
2014. ápr. 18. 13:40
Kapcsolódó kérdések: