Ha a Fideszt elzavarják a trónról, reménykedhetünk abban hogy nem lesz irreálisan magas a nagy motorok, és jobb fajta autók, adója és fenntartása?
Ne reménykedj, már csak az EU miatt is.
Én is örülnék pedig neki. A mostani adórendszer nem támogatja az új autóvásárlást se.
Örülök, hogy az átlag magyar szavazó ilyen átfogó és objektív módon tud gondolkodni az ország sorsáról és jövőjéről.
Menj el péniszpumpa műtétre, az majd jobban macsóvá tesz a motoroknál.
Lehet luxusadót vetnek ki rá az idióták.
Pedig azzal csak a modern autó tulajdonosokat büntetnék, akik nem is biztos, hogy milliomosok.
Mert látszólag nem is érdekli ez a téma őket, kárognak hogy mindig mekkora szmog van, ez mind a régi autóknak a rovására megy. Nem utolsó sorban, hiába gyűjtenénk aláírást akkor sem csökkentenék a díjakat, itthon egy XY típusú jármű dupla annyiba kerül a pénztárcának, mint a mellettünk lévő szomszédos ország bármelyikében.
Más vesz egy fiatal gépet fillérekből fenntartja, itthon meg nem elég a nettó 120ezres fizetés sem
Mond ezt olyannak mint én, aki 40km-re lévő munkahelyére akar bemenni. Ráadásul ezeket az utakat kisautóval megtenni mindennap nem egy élmény...középkat. autó kell, hogy ne fáradj le, de akkor meg ugye jön a magas adó...stb.
Ezért örülnék én is valami változtatásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!