Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Fideszt elzavarják a...

Ha a Fideszt elzavarják a trónról, reménykedhetünk abban hogy nem lesz irreálisan magas a nagy motorok, és jobb fajta autók, adója és fenntartása?

Figyelt kérdés
2014. márc. 23. 21:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%

Ne reménykedj, már csak az EU miatt is.

Én is örülnék pedig neki. A mostani adórendszer nem támogatja az új autóvásárlást se.

2014. márc. 23. 21:29
 2/14 anonim ***** válasza:
14%
akkor miért is kell elzavarni? ha neked ez fontos...
2014. márc. 23. 21:29
 3/14 anonim ***** válasza:
71%

Örülök, hogy az átlag magyar szavazó ilyen átfogó és objektív módon tud gondolkodni az ország sorsáról és jövőjéről.

Menj el péniszpumpa műtétre, az majd jobban macsóvá tesz a motoroknál.

2014. márc. 23. 21:43
 4/14 anonim ***** válasza:
24%

Lehet luxusadót vetnek ki rá az idióták.

Pedig azzal csak a modern autó tulajdonosokat büntetnék, akik nem is biztos, hogy milliomosok.

2014. márc. 23. 21:43
 5/14 A kérdező kommentje:

Mert látszólag nem is érdekli ez a téma őket, kárognak hogy mindig mekkora szmog van, ez mind a régi autóknak a rovására megy. Nem utolsó sorban, hiába gyűjtenénk aláírást akkor sem csökkentenék a díjakat, itthon egy XY típusú jármű dupla annyiba kerül a pénztárcának, mint a mellettünk lévő szomszédos ország bármelyikében.

Más vesz egy fiatal gépet fillérekből fenntartja, itthon meg nem elég a nettó 120ezres fizetés sem

2014. márc. 23. 21:44
 6/14 anonim ***** válasza:
11%
Van egyébként bármi alapja annak, hogy autót akarsz fenntartani? (Menőzésen kívül...) Tömegközlekedés, kerékpár, gyaloglás nem visz el oda, ahová el akarsz jutni?
2014. márc. 23. 21:58
 7/14 anonim ***** válasza:
88%
Nem mindenhol olyan jó(sűrű) ám a tömegközlekedés mint Pesten. Rengeteg helyen csak óránként megy csúcsidőben, azon kívül meg 2 óránként.
2014. márc. 23. 21:59
 8/14 anonim ***** válasza:
51%
Ezért írtam kérdés formájában. Egyébként én is vidéken élek, közlekedés nulla, jó barát a kerékpár.
2014. márc. 23. 22:07
 9/14 anonim ***** válasza:
93%

Mond ezt olyannak mint én, aki 40km-re lévő munkahelyére akar bemenni. Ráadásul ezeket az utakat kisautóval megtenni mindennap nem egy élmény...középkat. autó kell, hogy ne fáradj le, de akkor meg ugye jön a magas adó...stb.

Ezért örülnék én is valami változtatásnak.

2014. márc. 23. 22:09
 10/14 anonim ***** válasza:
Van egy 3 literes dízelem és egy 5 literes benzines kocsim, előbbit tartom közlekedésre, utóbbit szórakozásképp. Ha MO-n laknák, a gatyámat is elvinné a fenntartásuk... Aztán csodálkoznak, hogy az autópiac csökkenő tendenciát mutat, hát én nem csodálkozok rajta, bár érdekes, hogy eu ugye, de itt NO-ban mégsem veszik oylan szigorúan a dolgokat mint MO-n ahogy látom...
2014. márc. 24. 03:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!