Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet ennyire irreálisan...

Lehet ennyire irreálisan túlértékelem magam?

Figyelt kérdés
Egy csomószor látok szép vonzó lányokat átlagosnak tekinthető srácokkal együtt, mégis nekem soha nem mondanak igent a csinos lányok, pedig elég jónak tartom magam hozzájuk, van önbizalmam is, ismerem a taktikákat amikkel el lehet csábítani a lányokat, amivel más srácok szokták ezt tenni, vagy lehet ennyire hamis kép él bennem magamról és még átlagos sem vagyok, így több száz sikertelen próbálkozás után kezdek már elgondolkodni ezen...

2014. ápr. 18. 12:04
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

Bocsánat ha egy célzott kérdéssel már támadó hangnemet ütöttem meg Nálad! Ne haragudj.....

Nem értünk egyet....ez valószínűleg a korunkból is következik. A barátokat azért gyűjtünk magunk köré, mert kíváncsiak vagyunk a véleményükre, segítenek nekünk, támogatnak minket....mert jobb velük az élet. Keressük egymást, ezzel is elismerjük a másik kvalitásait, tudjuk, hogy bízhatunk bennük és nem vernek át!!! Pont ezeket várom Én el a szerelmemtől is annyi kiegészítéssel, hogy kizárólag velem ossza meg azt, amit a barátaival már nem akar!!

37F

2014. ápr. 18. 13:57
 22/40 anonim válasza:
Ok latom nalad az nem tiszta mi a kulonbseg a barat es a barat zonaba kerult ferfi kozott. Ami a baratra vonatkozo nezeteidet, eszreveteleidet illeti egyet ertek. A barat zonas ferfiak eseteben pedig nem azon van a hangsuly, h igaz barat-e. Hanem azon, h egy aranyos emberke akivel soha nem jonnel ossze, akkor sem ha az utolso ferfi lenne a foldon. Mert nem veletlenul kerult a barat zonaba, amit hivhatsz a nyomi de jofej ferfiak zonajanak is ha ugy tetszik. De talan az egyet nem ertesunk abbol fakad, h teged tul sokszor tettek a barat zonaba, es valamivel vigasztalni kell a kis lelkedet.
2014. ápr. 18. 14:04
 23/40 anonim ***** válasza:
Csak annyit szeretnék hozzátenni nőként a vitátokhoz, hogy ha egy férfi udvarolni kezd egy nőnek, de a nő barát zónába rakja, az nem jelenti azt hogy ténylegesen is a barátja lesz. Nekem is volt többször hogy külsőre tetszett a srác, nagyon normális, értelmes, kedves volt, egyezett dolgokról a véleményünk, vagyis akár egy hatalmas szerelem is kialakulhatott volna, de valami mégis hiányzott. Nem tudtam férfiként tekinteni rá. Barátnak elfogadtam volna, de azt meg nem akartam hogy lelki szemetesládának használjam amíg ő továbbra is reménykedik abban hogy még esetleg lehet valami. Szóval ezt a két dolgot külön kell választani, itt nem a legjobb barátokról van szó.
2014. ápr. 18. 14:06
 24/40 anonim válasza:
Teljesen igazat adok. Teszem hozza szinten nokent. Kedves vita partneremet a terminologiai egyezes zavarhazta meg:)
2014. ápr. 18. 14:10
 25/40 anonim ***** válasza:

Imádom a Női észjárást...

A személyeskedést szerintem hagyjuk....azt hiszem itt nem ez a lényeg....sokkal inkább elvekről van szó. Az érvelésed alapján tuti, hogy fiatalabb Vagy nálam, szóval az a minimum, hogy megtiszteled a másik félt és nem teszel megjegyzéseket!!!!

Szóval az elméleted szerint egy hapsi közelit egy Nőhöz, akkor az lehet az "esélye sincs elhajtjuk", a "barát zóna", és kizárólag a "nagy Szerelem" első látásra?

A középsőnek mi értelme van?....most őszintén?

Nem egyszer halottam már Nőktől, hogy Nekik nincs férfi barátra szükségük csak az éppen aktuális párjukra és ez így helyes. Meg ha lenne is férfi barátjuk akkor is csak erre-arra használnák... akkor meg minek?

Szerintem egy érett, intelligens Nőnél nincs olyan, hogy "barát zóna". Ha egy férfi személyisége, tudása nem győzött meg vagy inkább taszít akkor illedelmesen vissza kell utasítani a közeledését és kész....nem azt mondani hogy "aranyos" meg "nyomi" és ő csak arra alkalmas....ez kiábrándító!!!

Ha érdekel a személyisége és értékes embernek tartod miért dobnád el a barátságát? Azért mert éppen szexuálisan nem vonz vagy most éppen más habitusú hapsi érdekel?!

Az "igaz barátról" annyit, hogy nem attól lesz valaki igaz barát, hogy hogyan ismerted meg, vagy hogyan néz ki, hanem attól, hogy meghálálja a belé vetett bizalmadat és nem él vissza vele.

Hálás vagyok azért, mert vannak hölgy barátaim akiket a Párom is ismer, és gyakran kikérem a véleményüket olyan dolgokban amiben bizonytalan vagyok, segítenek nekem és ezáltal könnyebben boldogulok az életben!!!

2014. ápr. 18. 15:19
 26/40 anonim ***** válasza:
Én csak pár évvel vagyok fiatalabb nálad.:) Nem, nem határolódom el a barátságtól, félre ne érts! Csak tudod az elég kellemetlen szituáció, mikor nagyon tetszel egy férfinek, láthatóan többet szeretne tőled, de te nem érzel iránta vonzalmat. Ettől függetlenül lehet nagyon szimpatikus, emberileg kedvelheted kifejezetten, de nem érezném fernek ha hagynám hogy hiú reményeket tápláljon irántam.
2014. ápr. 18. 16:24
 27/40 anonim válasza:
A kor onmagaban nem tiszteletre melto. Ez persze nem jelenti azt, hogy altalanossagban nem erdemlik meg embertarsaim a tiszteletet.Masreszt 33 eves jogaszkent nem a te becsmerlo szavaid fogjak romba donteni az egomat. ( Munkahelyi artalom) Vegul lehet megjegyzest tenni a noi eszjarasra, de nincs ertelme, hiszen cafolhatatlan teny, hogy elter a ferfiaketol. Valamint olyan bator kijelentest tenni miszerint egy ertelmes no nem tesz senkit barat zonaba,megmosolyogtat. Egyreszt mert ez nem igaz masreszt meg teljes mertekben leegyszerusitett gondolatmenet. Minden kerdest illenek cizellaltaban megkozelitened, meg akkor is ha a sajat ertekrended mast is sugall. A barat zonara vonatkozoan a velemenyem valtozatlan. Nem celom senkit meggyozni, kepes vagyok ugyanis arra (szemmel lathatoan), hogy elfogadjam ha valaki mas allaspontra helyezkedik. Reszemrol a gondolatmenetet lezarom, mert szegeny kerdest feltevo igy nem jut kozelebb a valaszhoz. Mindenesetre maximalisan azt javaslom torekedjen arra, hogy a barat zonat elkerulje. Vegul pedig nem feltetlenul az elvarasaival van a gond, szamos esetben a szerencse faktor hianyzik csupan.
2014. ápr. 18. 16:42
 28/40 anonim válasza:
Ezt mar tenyleg csak passziobol jegyzem meg, teljes mertekben inkoherens a gondolatrendszered, igy magam sem tudom kiszurni a relevans prioritasokat. Vagy halas vagy a holgy barataidert, vagy elitelsz minden not aki egy ferfit a barat zonaba tesz. Bar a te logikadat kovetve az is lehet, hogy holgy barataidat illeted degradalo jelzokkel, vagy tan mindegyikuket mas korulmenyek kozott ismerted meg (ez utobbi kevesse hiheto). Im vissza is kanyarodtunk felhaborodadodat kivalto megjegyzesemhez, miszerint te is tul gyakran vegezted a barat zona sullyesztoben:)
2014. ápr. 18. 17:19
 29/40 Költőnő? ***** válasza:
Hogy a pékbe tudtatok ide jutni az alapkérdéstől ?:(
2014. ápr. 18. 17:22
 30/40 anonim ***** válasza:
Kedves 68%-os! Komolyan nem értem miért baj az hogy egy-egy ember másként gondolkodik! Szerintem egyébként nem érted mi mit értünk "barát zóna" alatt... Nincs is ezzel gond, csak nem kéne fikázni emiatt a másikat!
2014. ápr. 18. 17:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!