Van itt 16-18 év körüli nyíregyházi fiú, aki szeretne ismerkedni egy külsőte talán kicsit csúnyább, belsőre kedves, okos, normális, kicsit félénk 16 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
Bàrki írhat üzenetet, akire illenek a fent felsoroltak. Csak komoly szàndèkúak írjanak, légyszi. (Ha egyáltalàn lesz valaki
)
2014. ápr. 17. 21:21
1/14 anonim válasza:
Nem nyíregyházi vagyok de nagyon aranyos a kérdés:D
Remélem találsz ilyet.
18/F
2/14 A kérdező kommentje:
Mièrt, hova valósi vagy?
2014. ápr. 17. 21:27
4/14 A kérdező kommentje:
:/ úgysem lenne esèlyem..
2014. ápr. 17. 21:29
6/14 A kérdező kommentje:
Összejönni bárkivel is..lehet most kicsit önbizalomhiányosnak tûnök, de eddigi tapasztalaim alapján csak csalódás èrt.
2014. ápr. 17. 21:39
7/14 anonim válasza:
16 évesen még nem kéne ezen keseregni.
Hatalmas változásokon fogsz még keresztül menni.
8/14 A kérdező kommentje:
Tudom, de manapság a magamfajta lànyoknak esèlyük sincs..persze, vàrok amíg kell, hàtha egyszer jön valaki..
2014. ápr. 17. 21:49
9/14 anonim válasza:
Rengeteg hasonló fiú is van de nyilván nem Bradpittek.
10/14 A kérdező kommentje:
Nekem inkább a belsõ számít, és hogy úgy fogadjon el, ahogy vagyok. Kàr, hogy mindenki azzal kezdi, kaphat-e kèpet..
2014. ápr. 17. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!