Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van esélyem párt találni?

Van esélyem párt találni?

Figyelt kérdés

Magamról bővebben:

Gyakran eljárok, 2 hete vtam a szomszéd házban. Persze gyalog, mert a bringámat és a lovaskocsimat is ellopták. Önfenntartó vagyok, tegnap előtt csináltam magamnak zsíros kenyeret. Szeretek bulizni, minden este nézem a Showder-klubot. Kedvenc állatom a dinoszaurusz, de jelenleg nincsen, mert állítólag 65 millió éve kihaltak. Amióta feltörték az egyetem irattárát azóta a családban mindenkinek van diplomája. Kedvenc számom a 69. Volt már komoly kapcsolatom 2 évig egy ukrán cserediákkal aki sajnos nem tudott magyarul, de nem hiszem, hogy tudta miről van szó. Megviselt a szakítás. Nagyon érzékeny vagyok, múltkor véletlenül felbuktam egy wc papír gurigában és utána sírtam. Kedvenc filmem címét nem tudom, de egy fekete sport kocsival beszélget egy fiatal csávó, néha az óráján át. Ha lesz nálam áram, akkor veszek számítógépet is. Addig is valóságshow-t nézek, elhúztam a függönyt az ablakom alatt, így látom mikor ki megy el az utcán előtte. Kezd izgalmas lenni, tegnap a Trabantban Juli néni lekevert egy pofont Jocó bácsinak. Amennyiben szimpinek találsz kérlek küldj üzenetet. Sajnos nálam ilyen modern kütyük nincsenek, így lehetőleg maradjunk a füst jeleknél, morze kódnál vagy add fel leveled egy postagalambbal. :)

2014. ápr. 9. 19:25
 1/9 treek2 válasza:
Figyelj kérdezd meg a 101 kis kutyából azt a csajt amelyik mindig meg akarja szerezni a kutyák bőrét
2014. ápr. 9. 19:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Ezek szerint az előző nem jött be?
2014. ápr. 9. 19:29
 3/9 Ahol megállt az idő ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy ha unatkozol, akkor mivel ütöd el az időt?
2014. ápr. 9. 19:30
 4/9 anonim ***** válasza:
ez jó volt, ha csaj lennék menne a privi:P
2014. ápr. 9. 19:36
 5/9 anonim válasza:

Jááá:OSemmi humorėrzėk

Mėg ėn ėreztem kinosan magam,annyira bėna volt...

2014. ápr. 9. 19:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez eléggé Nagy Bandós volt. :)
2014. ápr. 9. 19:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Mondanám hogy jót nevettem rajta, írj csak nyugodtan, de sajnos már láttam párszor és elég unalmas :c
2014. ápr. 9. 19:54
 8/9 Mifu12 válasza:
Én az 1. pár sor erejéig azt hittem komoly bajod van.. :"D
2014. ápr. 9. 20:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Csesz meg! XD

Feldobtad az estémet XD

Írni is alig tudok......

2014. ápr. 9. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!