Szerelmes vagyok, de a csaj nem akar, komolyabb kapcsolatot? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
A csajt már vagy 5 hónapja ismerem, jól elbeszélgetünk minden, egyszer elhívtam egy kávéra, olyan jól elvoltunk nem éreztem magam ennyire jól egy csajjal sohasem, fázott átöleltem, közös képet csináltunk,adott egy nyakláncot is, úgy viselkedtünk mint a szerelmesek... A következő nap vártam a suli ellőtt de ő nem jött.. Ezután következő nap elmentem hozzá ,hogy beszélkni szeretnék vele... AZt mondtam neki ,hogy hol volt? Elkezdett kifogásokat találni... És szerinte nagyon rányomultam amikor ölelgettem, nagyon jól érezte magát velem, de azt mondta ,hogy 2 hónapja szakított és nbemszeretne újra csalódni...a nyakláncot visszakérte, és egy öleléssel elváltunk.. Mit csináljak nagyon szeretem a csajt... :( a válaszokat előre is köszönöm....NAGYON SZERETEM :)2014. ápr. 17. 11:34
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen a választ :) Remélem sikerül :)
2014. ápr. 18. 15:46
12/12 anonim válasza:
És mi van akkor, ha ekkor sem képes dönteni, hanem továbbra is bizonytalan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!