Pasik! Ha egy jó csaj meg akar titeket ismerni, és még meg is írja ezt nektek, akkor ti erre hogy reagálnátok?
Kedves kérdező
Lefeküdtetek!!! Szerinted elküldene a búsbaaa?????
Kapva kapna az alkalmon, de nagy melód lenne, mert egyből odaadtad neki magad, szóval a szextéma lesz nála először terítéken :D
Aki olyannal kavar,akit nem is ismer,azt inkább hagynám.Attól még,hogy jól néz ki valaki,nem lesz jó csaj.Ahhoz,hogy felkeltse az érdeklődésemet,tartás és ész is kell.
Valószínűleg csak pár menetre kéne,aztán kuka.
Mivel van baratnöm, ezert megköszönnem az erdeklödeset es elmondanam neki, hogy foglalt vagyok es nem szeretnek bonyodalmat. Aztan ha van egy kis kitartasa es igerget, hogy "csak ugy" megihatnank egy kavet, akkor termeszetesen talalkoznek vele egy artalmatlan kavera. Az artalmatlan talalkozasunk soran ereznem az illatat, hozzam simulna, amikor köszön es maris kezdödnek a bonyodalmak. Igyekeznek valami semleges, unalmas temarol csevegni, de a gondolkodashoz szükseges ver tavozik az agyambol egy üres vakuumot hagyva maga utan, amely eppen eleg az önfentarto es a fajfentarto ösztönök müködtetesehez... vegül a büntudat es kielegültseg katarzisaban piheg a szepseg a mellkasomon es megigerteti velem, hogy ezt meg kell ismetelnünk. A folytatas pedig az, hogy boncolgatja a parkapcsolatomat, hogy nem is lehetek igazan boldog, ha ennyire kanos vagyok es mi milyen fantasztikusan illenenk össze, ha mar a szenvedelyesseg teren igy egymasra talaltunk... Vegül több honapos lelki hullamvasut utan felismernem, hogy a szexen kivül nem nagyon illenenk össze, de eppen elegge megkedveltem ahhoz, hogy fajjon a hianya ö meg összetörne es megfosztom remenyeitöl. Ugy kb. ezt irnam meg neki. Ezutan megkerdeznem, hogy hol igyuk meg azt a kavet?
Amennyiben szabad vagyok, atugorhatjuk a katarzis reszt es rögtön a kave + szenvedelyes együttlet fejezethez lapozhatunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!