Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerelmes vagyok, de a csaj...

Szerelmes vagyok, de a csaj nem akar, komolyabb kapcsolatot? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
A csajt már vagy 5 hónapja ismerem, jól elbeszélgetünk minden, egyszer elhívtam egy kávéra, olyan jól elvoltunk nem éreztem magam ennyire jól egy csajjal sohasem, fázott átöleltem, közös képet csináltunk,adott egy nyakláncot is, úgy viselkedtünk mint a szerelmesek... A következő nap vártam a suli ellőtt de ő nem jött.. Ezután következő nap elmentem hozzá ,hogy beszélkni szeretnék vele... AZt mondtam neki ,hogy hol volt? Elkezdett kifogásokat találni... És szerinte nagyon rányomultam amikor ölelgettem, nagyon jól érezte magát velem, de azt mondta ,hogy 2 hónapja szakított és nbemszeretne újra csalódni...a nyakláncot visszakérte, és egy öleléssel elváltunk.. Mit csináljak nagyon szeretem a csajt... :( a válaszokat előre is köszönöm....NAGYON SZERETEM :)

2014. ápr. 17. 11:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Így jártál. Képzeld magad a helyébe és ne erőszakold rá a "szerelmed".
2014. ápr. 17. 11:36
 2/12 anonim ***** válasza:
hagyjad. valamiért megbánta.
2014. ápr. 17. 11:36
 3/12 anonim válasza:
???? Első pillanatban ,,jaj, de szeret'', aztán hirtelen megjön a hoppá? Ilyet se láttam még. Sebaj; Ha továbbra sem akar nyitni feléd, akkor ne erőltetsd. Megértem, nagyon szereted, de... ez alapján kissé szeszélyesnek ítélem a leányzót. De Te döntesz az érzéseid fölött, és nem erőltetném. A kapcsolat elején rögtön elkezdenek kiderülni az apró gondok, ami miatt nem lesz túl jó az életed vele. Aztán fene tudja...
2014. ápr. 17. 11:38
 4/12 anonim válasza:
Egyébként meg lehet, hogy van barátja, csak eltitkolta. De ez már nagyon személyes.
2014. ápr. 17. 11:40
 5/12 anonim ***** válasza:
Pontosan ugyanebben a helyzetben vagyok én is. Mit tudsz csinálni? Semmit. Úgy teszel, mintha mi sem történt volna, aztá maximum reménykedhetsz, hogy kínálkozik majd megfelelő alkalom.
2014. ápr. 17. 14:35
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha írsz kort,. könnyebb lesz a válaszadás, addig nem akarok hülyeséget mondani. Egyelőre annyit tudok mondani, hogy az előző válaszokon meglepődtem, és nem értek velük egyet.
2014. ápr. 17. 19:50
 7/12 anonim ***** válasza:
Utolsó, nekem mondhatod a véleményed. 23/F
2014. ápr. 17. 21:58
 8/12 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok, és érdekelne ,hogy te mit szólsz hozzá? Mit tennél a helyemben?
2014. ápr. 17. 22:24
 9/12 anonim ***** válasza:

#6-os vagyok.

A kérdezőhöz elég közel vagyok korban. Egyénfüggő annak az eredménye amit mondok, de talán elég érett a lány ebben a korban ahhoz, hogy megértse a helyzetedet. Ezt neked kell eldöntened, hiszen te ismered.

Elöljáróban, a lány feltűnően bizonytalan. Én ha bizonytalan vagyok akkor a legszörnyűbb dolog az, ha túl sok időm van dönteni. Hiszen az ember nap mint nap változik, és ezzel egsütt a véleménye is. És hiába határozok el valmit, mert ha utána még van időm rágódni a dolgon, lehet hogy meggondolom. Igazi döntésnek csak azt tartom, amit az ember ösztönösen képes meghozni, akár stresszhelyzetben is. Ekkor dől el, hogy ténylegesen akarunk-e valamit vagy sem.

Leszögezném. Nem szokványosak a meglátásaim, és az életszemléletem. Amit én gondolok az nem feltétlenül fordul meg akárcsak egy ember fejében is. De ettől függetlenül működhet.

Hossz miatt követező kommentbn folytatom!

2014. ápr. 18. 10:53
 10/12 anonim ***** válasza:

Garanciát tehát nem vállalok, de én biztosan ezt tenném.

Hívd el valahová, mondd meg neki,. hogy ezt fontos lenne személyesen tisztáznotok. Személyesen mondd el neki hogyan érzel iránta, és hogy úgy láttad ő is jól érzi magát veled. Mondd meg neki, hogy rosszul érint a bizonytalansága, és fáj a várakozás.

És kritikus pont. Közöld vele, hogy ez így neked nem megy, és szeretnéd , hogy döntsön. Ha egyszer már fájnia kell, akkor te azt szeretnéd, hogy most fájjon. Kegyetlen szar érzés ha nemet mond, de hidd el, milliószor rosszabb, ha erre a nemre heteket vársz rménykedve, és talán nem is tőle tudod meg, hanem másoktól hallod vissza. Ha azt teszed amit mondtam akkor a legrosszabb esetben is büszke lehetsz magadra mert mindent megtettél. Utóbbi esetben szörnyű lesz a helyzet, nm egy ember lesz depressziós ilyenek miatt.

Ha személyesen időt kér rajtad áll,mit mondasz. Nagyon helyzetfüggő ez,de a végtelenségig ne hagyd, az egyikőtöknek sem tenne jót.

2014. ápr. 18. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!