Szerelmes vagyok, de a csaj nem akar most komolyabb kapcsolatot?
Figyelt kérdés
A csajt már vagy 5 hónapja ismerem, jól elbeszélgetünk minden, egyszer elhívtam egy kávéra, olyan jól elvoltunk nem éreztem magam ennyire jól egy csajjal sohasem, fázott átöleltem, közös képet csináltunk,adott egy nyakláncot is, úgy viselkedtünk mint a szerelmesek... A következő nap vártam a suli ellőtt de ő nem jött.. Ezután következő nap elmentem hozzá ,hogy beszélkni szeretnék vele... AZt mondtam neki ,hogy hol volt? Elkezdett kifogásokat találni... És szerinte nagyon rányomultam amikor ölelgettem, nagyon jól érezte magát velem, de azt mondta ,hogy 2 hónapja szakított és nbemszeretne újra csalódni...a nyakláncot visszakérte, és egy öleléssel elváltunk.. Mit csináljak nagyon szeretem a csajt... :(2014. ápr. 17. 09:53
1/2 anonim válasza:
hát hülyék ezek... sztem hagyd a pcsába, majd jelez ha akar valamit, am elkövetted azt a hibát amit nemrég én is, túl hamar jelet adtál az érzéseidnek és letámadtad vele, ami nem jó elvileg habár... ez női "logika" szval csak engedd el, ha szeret visszajön :) /priviben irhatsz ha vannak még részletek hátha tudunk segiten egymásnak :D hali
2/2 anonim válasza:
Az érzelmeid soha ne szolgáltasd ki egy nőnek. E tekintetben legyél távolságtartó. Inkább az a cél, hogy minél többször érezze jól magát Veled.
A nőknek az irántuk idejekorán szerelmes férfi, megszerzett préda, olyan mint az a nő, aki nekünk első nap odaadja a testét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!