Lányok! Ti hogyan vettétek rá magatokat, hogy ne viselkedjetek hülyén az előtt a fiú előtt, aki tetszik?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik nekem egy fiú, illetve nem csak tetszik, hanem nagyon szerelmes vagyok belé. Nem olyan régen szerettem bele, kb. 1 hónapja és azóta nem is találkoztunk. De nem tudok aludni, mert fel vagyok pörögve a szerelemtől, ha rá gondolok, nagyon dobog a szívem és izzad a tenyerem. Úgy tűnik, hogy én is szimpi vagyok a srácnak, de ha találkozok vele,akkor nem akarom leégetni magam azzal, hogy hülyén viselkedek!Mivel nyugtassam le magam?2014. ápr. 17. 11:23
1/3 anonim válasza:
Én nem vagyok az érzelmek embere, így nekem ilyen téren elég nagy előnyöm van. Nem mutatom ki. Nem gondolok rá, hogy mennyire tetszik. A hibáit keresem. Távolságtartó vagyok. Nos, ha viszont ez mind kudarcbafullad, és képtelen vagyok neki ellenállni, hát, szétfolyok kezei között és halálra csókolom.
2/3 anonim válasza:
Na ez engem is érdekelne, mert hasonló helyzetben vagyok.
Nagyon nehéz nem zavarba jönni. Én pl hülyeségeket mondok, vagy csöndben maradok inkább. A kezem meg remeg, szóval katasztrófa....
3/3 anonim válasza:
Igazából légy önmagad, ne játszd az eszed és ne nyafogj/hisztizz bizonyos dolgok miatt. Én is így tettem. De egyébként nálam ez nem volt nehéz, mert elég csendes, zárkózott lány vagyok és soha nem mutatom ki az érzéseimet. Ha találkoztok biztos Te is zavarban érzed majd magad valamennyire és ha már látod Őt, akkor higgadtabb is leszel. Sok sikert nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!